Revolucionalrne tajice koje tope celulit

Solidea Silver wave, revolucionarne tajice koje tope celulit jučer predstavljene u Zagrebu!

Proljeće je i kalendarski počelo, a s njime je počela i intenzivna priprema za topliji dio godine. Obračun sa suvišnim kilogramima ali i tvrdokornim celulitom koji i mršavim i punijim ženama podjednako stvara problem. Sve dok ne isprobaju revolucionarni proizvod na domaćem tržištu – Solidea Silver wave tajice koje potiču cirkulaciju te izvlače višak vode i toksina iz tijela, uz prirodne kretnje tijela tijekom dana.

revolucionarne-tajice-celulit-1

One su jučer, zajedno s ostalim Solidea proizvodima za sport, predstavljene u zagrebačkom Fitness klubu Invictus. Na predstavljanju su bile poznate glumice, Barbara Vicković i Mirta Zečević, proslavljeni model Ana Lea Janžić, stilistica Alma Premerl Zoko. Budući da puno trči maratone, ali i vježba, liniju Solidea Active energy dokoljenki za vježbanje testirao je tijekom eventa trener Radovan Stošić.

“Godinu dana nakon poroda (u trudnoći sam dobila 30 kg), borila sam se s 15 kilograma viška i obilnim celulitom koji je bio bolan na dodir. Uz hormonalne promjene koje prate trudnoću, napravila sam u tom periodu(i tijekom trudnoće) sve greške koje pridonose nastanku celulita: nezdrava prehrana, nedovoljno kretanje, mali unos vode…

revolucionarne-tajice-celulit-2

Sve je to dovelo do nagomilavanja otpadnih tvari u masnim stanicama i njihovo bujanje, odnosno celulit. Logičan korak bile su masaže, koje bi potaknule limfu u čišćenju smeća, što je već nakon prvog tretmana za mene bilo prebolno” – rekla je jučer u uvodnom predstavljaju Ira Stalzer, direktorica tvrtke Naos Plus d.o.o, generalnog zastupnika za Hrvatsko tržište.

Ira, je ispričala i to kako je listajući jedan talijanski časopis, naišla na oglas za anticelulitni steznik. Kako ga nigdje nije pronašla u ljekarnama, kontaktirala je proizvođača. Nisu imali predstavnika za Hrvatsku pa ih je zamolila nekoliko uzoraka. Sve ostalo je povijest…

revolucionarne-tajice-celulit-4

Kako djeluje Solidea Silver wave?

Steznik, od kojeg su napravljene tajice, pruža mikromasažu tijelu zbog specijalnog valovitog tkanja. Kod prirodnih tjelesnih kretnji, odnosno aktivacije mišića, valovita struktura u kombinaciji s radom mišića potiče limfu, zaglađuje kožu, oblikuje bedra i bokove.

Poželjno je tajice nositi najmanje 6 sati dnevno, piti puno vode i biti u pokretu. Ukoliko u njima i trenirate ili vozite bicikl rezultati će biti bolji.

revolucionarne-tajice-celulit-3

Kako i kada nositi Silver wave?

Steznik je savršeno mekan i udoban. Ima(kao i svi Solidea proizvodi) ravne šavove pa se neće vidjeti ispod odjeće. Može se nositi cijeli dan: na poslu, u šetnji, u teretani. Kada ga skinete, na koži će ostati udubljenja u obliku valova na stezniku koja nestaju kroz cca 1 sat, a koža je glatka i kompaktna.

Steznik je dostupan u 2 dužine, do polovice bedara(za lokalizirani celulit na bokovima i bedrima i toplije mjesece), te dužine tajica za kompletan anticelulitni tretman od gležnja do struka. Oba modela (i duge i kratke tajice) možete nositi godinu dana.

revolucionarne-tajice-celulit-5

Novitet za proljeće 2021- Solidea Active energy dokoljenke

Za sve sportske aktivnosti (trčanje, vožnja bicikle, teretana, hodanje, planinarenje…) Solidea je dizajnirala Active energy dokoljenke koje brzo uklanjaju mliječnu kiselinu i regeneriraju mišiće.

Trodimenzionalna valovita tkanina sa bakteriostatskim vlaknima održava optimalnu temperaturu i transpiraciju te sprječava pojavu neugodnih mirisa čak i nakon višesatne upotrebe. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra prisutna su u svim Solidea proizvodima kako bi koža ostala čista, suha i zdrava.

Kompresivna odjeća u sportu služi kako bi se pojačale performanse i ubrzao oporavak nakon treninga.

Gdje kupiti?

Sve Solidea proizvode potražite u boljim ljekarnama i putem web shopa www.Solidea.com.hr

Uz dopuštenje: Modni ALMAnah (sve fotografije)