Specijalna projekcija Space Jam: Nova legenda zaludila posjetitelje

Proteklog je vikenda u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema vladala prava ‘košarkaška’ atmosfera.

space-jam-premijera-1

Cijeli vikend je bio svemirski radi specijalne projekcije filmskog hita ‘Space Jam: Nova legenda’ kojeg nisu propustili brojni posjetitelji. U suradnji sa zagrebačkim sneaker storeom Shoe Cleanique brojni posjetitelji su imali iznenađenja kao što su: SNEAKER ART korner u kojem su vrijedni artisti customizirati njihove tenisice koje su donijeli sa sobom, vrijedna ekipa Shoe Cleanique storea je za posjetitelje obavila i brzo čišćenje tenisica “on-foot”.

space-jam-premijera-2

U Kaptol Boutique Cinema bila je organizirana i izložba kolekcionarski tenisica (SNEAKERHEAD SHOWROOM) gdje su se mogli vidjeti zaista rijetki kolekcionarski primjerci astronomske vrijednosti, koje teško da možete vidjeti negdje uživo.

Nakon 25 godina u nastavku Space Jam-a uz najveću zvijezdu svjetske košarke LeBron Jamesa pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti. Tako je u hrvatskoj sinkronizaciji jednom od vodećih likova glas posudio i Dino Rađa, jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena.

space-jam-premijera-3

Podršku mu je pružila i supruga Viktorija koja u filmu nosi ulogu koju u originalu tumači slavna košarkašica Diana Taurasi kao White Mamba. Slavko Sobin je posudio glas LeBronu, dok je ulogu famozne Lole Bunny preuzela naša popularna glazbenica Franka Batelić.

space-jam-premijera-4

Zavodljivi izgled Lole Bunny kakvu znamo iz prvog filma, zamijenjen je sportskim, modernim izgledom s kojim su autori filma željeli odaslati jednu malo drugačiju poruku gledateljima. Vodeće uloge još nose i Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Slavica Knežević mnogi drugi.

A među fantastičnom glumačkom ekipom našao se i naš legendarni košarkaški komentator Slavko Cvitković u ulozi poznatog voditelja i sportskog komentatora Ernieja Johnsona.

space-jam-premijera-5

Space Jam: Nova legenda, studija Warner Bros. Pictures u hrvatska kina stigao je u distribuciji Blitza, a ulaznice za najbliže CineStar kino možete kupiti na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/space-jam-nova-legenda-titl/7596

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)