Splash ljeto u termama Tuhelj

Još nemate ideju gdje ćete provesti ljetne praznike?

Otkrivamo Vam specijalnu ponudu Terma Tuhelj koje su za ovo ljeto pripremile posebnu splash avanturu za sve uzraste.

terme-tuhelj-1

Očekuje Vas već poznati All inclusive light paket za 3 dana uz obiteljski bonus: gratis boravak za 2 djece. U paketu Vas očekuje nezaboravno uživanje u najvećim bazenima u Hrvatskoj gdje ćete se zabaviti u bazenu s valovima, spuštati se niz tobogan, ploviti vodenom rijekom ili pustiti djecu da uživaju u vodenom gradu gdje će im društvo praviti vodene životinje. Osim kupanja i vodenih atrakcija, doživjet ćete posebno gastro istraživanje jer Vas u paketu očekuje ne samo bogat buffet doručak i večera, nego i laganije gastro poslastice za ručak kao i neograničeno piće kod svih obroka. Za mamu i tatu pripremili su i opuštanje u Svijetu sauna kako bi napunili energiju za Art&Wine fest koji će se odvijati svaku subotu u SpaAreni gdje Vas očekuju besplatne degustacije vina i koncerti. Sva događanja su dio 1. urbanog festivala umjetnosti i wellness-a.

terme-tuhelj-2

Za dječju animaciju, Terme Tuhelj pripremaju zaista bogat program koji će stvoriti nezaboravne uspomene na cijelo ljeto: posjet maskota, dječje vodene igre, facepainting, mini dječje revije, mini disco, kreativne radionice i još mnogo toga, a sve uz ples, zabavu i smijeh. Vodeni planet…tik do Zemlje, omiljeno je mjesto u ljetnim mjesecima naročito zbog vanjskih vodenih atrakcija koje svi željno očekuju: bazen s valovima, vodena rijeka, tobogani za velike i male, nezaobilazan koktel bar u vodi za savršeno brčkanje nožicama dok ispijate svoj omiljeni koktel… i još puuuno toga. Samo morate pronaći svoje mjesto na plaži, i splash ljeto može početi.

veliki-tabor

Svakako vam preporučujemo da posjetite i nešto u okolici jer Hrvatsko zagorje nudi velik broj kulturno-povijesnih znamenitosti skrivenih pod okriljem starih dvoraca, kurija i muzeja. Istražite prekrasnu prirodu, vinske ceste i seoska domaćinstva s ponudom lokalne hrane. Biciklom, pješice ili autom, sasvim je svejedno jer ćete napraviti najbolje fotografije koje će obilježiti Vaš odmor. Hrvatska je zemlja puna života, kako glasi i njezin slogan pa će Vas kontinentalna Hrvatska dodatno oduševiti, ne samo svojim prirodnim, kulturnim i povijesnim ljepotama, nego i običajima, manifestacijama, tradicijom i ono što je najvažnije, prekrasnim gostoprimstvom.