Darivanje hrane zdravstvenim radnicima

Submarine s Woltom pokrenuo akciju dobrote što je izvrstan poticaj i poziv ostalim ugostiteljima na darivanje hrane zdravstvenim radnicima.

Teška i izazovna vremena, kao što je ova pandemija, nerijetko potaknu ono najbolje u ljudima i pokrenu val podrške i dobrote.

Među nama su ljudi, koji na prvoj liniji obrane već tjednima pokazuju posvećenost, ulažu neizmjerne napore i svakodnevno riskiraju svoje zdravlje kako bi pomogli drugima.

Liječnici i medicinsko osoblje rade bez prestanka, bez radnog vremena, u plemenitoj misiji pomoći bolesnicima.

submarine-tim-1

Njihov entuzijazam i požrtvovnost, od prvog dana širenja koronavirusa, prepoznala je i ekipa Submarine Burgera i među prvima u ožujku pokrenula besplatnu dostavu hrane članovima tima Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, kako bi im se zahvalila za sve što čine.

Redovito pripremaju ručak i večeru našim istinskim herojima s odjela intenzivne njege.
No, u toj misiji nisu sami, pridružio im se i Wolt koji iz Submarineovih restorana obroke dostavlja bez naknade.

submarine-tim-2

“Od samog početka krize htjeli smo se nekako uključiti i pomoći. U naš DNK čvrsto su upisani socijalna osjetljivost i briga za zajednicu u kojoj djelujemo.
Nakon sastanka cijelog tima, odlučili smo barem malo uljepšati napornu svakodnevicu liječnicima s intenzivne skrbi zagrebačke Klinike za infektivne bolesti.

submarine-tim-3

Hranu ćemo dostavljati dokle god nam to bude moguće, a jako smo sretni jer smo uspjeli zadržati sve naše zaposlenike.

Ovim putem želimo pozvati sve dostavljače hrane i ostale ugostiteljske tvrtke da se, sukladno svojim mogućnostima, uključe u dostavu besplatnih obroka zdravstvenim djelatnicima, koji svakodnevno uz ogromne napore brinu o bolesnicima.” rekao je g. Dragoljub Božović, direktor tvrtke Submarine Burger.

submarine-tim-4

“Čast nam je sudjelovati u ovoj akciji i pomoći snažnom brendu poput Submarinea. Sretni smo što uz kvalitetnu dostavu možemo ponuditi i utjehu kada je najpotrebnije.

Ponosni smo što smo uz Submarine među prvima pokrenuli trend ovakve vrste pomoći onima koji su na prvoj crti obrane od korona virusa.

Nastavljamo i dalje sa sličnim aktivnostima te želimo potaknuti i ostatak industrije da pomognu onima kojima to trenutno najviše treba.” dodao je direktor Wolta, g. Matko Katanec.

Ova entuzijastična ekipa dobrog srca ovih dana započinje suradnju i dostavu hrane i liječnicima Klinike za infektivne bolesti u Rijeci, a nadaju se da će njihovu inicijativu prihvatiti i ostali ugostitelji i tako im barem malo olakšati izazovnu svakodnevicu.