Tenisice kultnog retro izgleda pravi su hit

Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu.

Ako ste prelistali fotografije nedavnih streetstyle-ova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica.

Neke od najvećih stilskih zvijezda i fashionistica zaslužne su za stvaranje megatrenda takozvanih “dad sneakers”, koje su s osobnim pečatom izbacili skoro svi vodeći high-end brandovi.

skechers-retro-tenisice-1

Ove sezone gotovo su svi trendovi omaž 90-ima, godinama kada su jednostavnost, komfor, ali i eklektičnost bili na prvim mjestima modnog trona.

skechers-retro-tenisice-2

Ovaj globalni trend, naravno s modernim redizajnom i estetskim dotjerivanjem, doživio je i neizbježan komad svake moderne djevojke 90tih – kultne „Skechersice“, koje još od tada slove kao savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i modernog izgleda.

skechers-retro-tenisice-3

I dok su se nekada nosili elegantni i suptilni komadi, sada je svima jasno što se traži – komadi koje ćete odmah uočiti, veliki i “glasni”. Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu.

skechers-retro-tenisice-4

Među Skechers modelima, koji su stigli u ShoeBeDo dućane, prevladavaju neutralni tonovi, s pastelnim bojama te je fokus gotovo izričito na modelu tj. formi tenisica, tako mnogi od modela imaju i prilično visoke đonove.

Za one odvažne, tu su i kul modeli s jarkim bojama, idealnim „boostom“ za outfit koji je bez njih jednoličan.

skechers-retro-tenisice-5

Skechers će vas osim izgledom odmah oduševiti i svojom udobnošću, pa će te se, čim ih obujete, osjećati kao da hodate po oblacima.

Ovaj brand odavno je osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, a sa svojim recentnim fashion komadima izdigao se u omiljenu marku brojnih blogerica, sa stalnim mjestom na ulicama streetstyle-a.

skechers-retro-tenisice-6

Zato, požurite u najbliži ShoeBeDo ili na samo klik udaljen web shop www.shoebedo.com, uparite svoje nove statement tenisice s nekim drugim od aktualnih komada na wish-listi svake djevojke koja drži do svog izgleda i mode, poput popularnih „mom jeans-a“ ili nano torbice i – zakoračite u život!

skechers-retro-tenisice-7

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)