Za velike i malene ljubitelje tenisica

Ovaj šarmantni simbol razigranosti i avanturističkog duha omiljena je marka poznatih mama koje za svoju djecu traže samo najbolje.

Omiljeni brend tenisica Skechers, poznat po svojoj udobnoj trendi obući iznimne kvalitete, u proljetnoj je sezoni pripremio prave modne poslastice za sve koji žele da njihova obuća bude udobna i atraktivna. Skechers će ovo proljeće obožavati odrasli, ali i djeca.

tenisice-malene-1

Ne samo da novi modeli predstavljaju najudobniju zaštitu za nježna dječja stopala, nego mališane kojima je svaki dan velika avantura oduševljavaju veselim šarenim svjetlima koja ih prate u otkrivanju svijeta.

Poznate mame i njihovi mališani u veseloj proljetnoj avanturi

Ove su se subote poznate Zagrepčanke sa svojom djecom okupile u jednom od zagrebačkih omiljenih mjesta za uživanje u slatkim delicijama – predivnoj slastičarnici Magnolia slastice. Svima njima je zajedničko da za svoje mališane uvijek traže samo najbolje i da one, baš kao i njihovi zaigrani mališani, obožavaju Skechers.

tenisice-malene-2

Upravo zato, Skechers ih je pozvao da zajedno otvore proljetnu sezonu druženja, zabave i igre u udobnim svjetlećim Skechersicama.

Na druženje su stigle brojne poznate mame sa svojom djecom, među kojima Jelena Veljača, Ana Begić Tahiri, Olja Vori i Mirna Medaković. Dok su one uživale u razgovoru s prijateljicama uz najfinije slastice i kavu, mališani su u udobnim svjetlećim Skechersicama istraživali veseli šareni svijet i okušali se u brojnim avanturama koje može smisliti samo razigrana dječja mašta.

tenisice-malene-3

Omiljene Skechersice proljetne sezone

U aktualnoj kolekciji tenisica Skechers koju možete pronaći u svim ShoeBeDo i Skechers trgovinama ili ih naručiti putem web shopa, nalazi se velika paleta modela pa je jednostavno pronaći onaj savršeni par. U par veselih minuta biranja otkrit ćete idealan model tenisica za djecu veselog avanturističkog duha, ali i za odrasle.
Tenisice za male i velike ljubitelje brenda Skechers odlikuju se udobnošću i kvalitetom izrade, a proljetni modeli donose najpoželjnije modne trendove kako bismo mogli uživati u svakom cool koraku.

Tenisice su nova crna

Svijet mode je ne tako davno uzdignuo tenisice na pijedestal i otada ne silaze s liste poželjnih statement komada za odrasle. U tenisicama idemo na posao, nosimo ih na haljine, traperice, odijela, fine hlače i sakoe pa čak i na elegantne kombinacije u večernjim izlascima. Bilo da preferirate ženstveno, dječačko, casual ili strogo odijevanje, tenisice su vjerojatno najudobniji komad trendovske garderobe koji možete upariti sa svojim stilom.

tenisice-malene-4

Skechers je američka marka koja je osvojila svijet ubrzo nakon osnivanja prije kakvih 28 godina. Tajna takvog uspjeha krila se prvenstveno u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj izradi i kvaliteti materijala. Uspjehu je uvelike pridonijelo praćenje pa i kreiranje modnih trendova koji su svakom od udobnih i kvalitetnih modela dali poželjan i trendi izgled. Danas je u Hrvatskoj ovo jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)