Zdravko Čolić priprema glazbeni spektakl u Osijeku

Miljenik cijele regije i svih generacija, nakon 7 godina ponovno stiže pred osječku publiku – 25. studenoga.

zdravko-colic-koncert-1

Zdravko Čolić, jedan od rijetkih glazbenih velikana koji je još za života stekao titulu ‘legende’, nakon 7 godina, ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u Osijeku. Miljenik cijele regije i svih generacija, pred osječku publiku stiže 25. studenoga, u dvoranu ‘Gradski vrt’. Nakon velikih prošlogodišnjih koncerata u zagrebačkoj Areni te nedavnog u pulskoj Areni, na red je došao i istok Hrvatske, u koji će se, nesumnjivo, uputiti i mnoga publika iz drugih krajeva Hrvatske.

zdravko-colic-koncert-2

Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme ‘Ti si mi u krvi’, ‘Pusti, pusti modu’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Sinoć nisi bila tu’, ‘Gori vatra’, ‘Produži dalje’, ‘Ti možeš sve’, ‘Svadbarskim sokakom’ i mnoge, mnoge druge.

zdravko-colic-koncert-3

Upravo uz taj opus, odrastale su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. Pripremite se za čarobno glazbeno putovanje kroz retrospektivu najljepših i najvećih ljubavnih pjesama ovih prostora, uz nenadmašnu Čolićevu interpretaciju, moćan vokal i neodoljivi šarm.

zdravko-colic-koncert-4

Karte za osječki koncert dostupne su putem sustava Eventim te na benzinskim postajama Petrol.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)