Darujemo 2 ulaznice za koncert Čarobna glazba Walta Disneya

Darujemo dvije ulaznice za izvanredan koncert i izvedbu najljepše filmske glazbe Disneyjevih klasika na velikome platnu dvorane Vatroslav Lisinski uz izvedbe uživo Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Krešimira Batinića.

Poklanjamo dvije karte za termin u 17 i 30 sati u petak, 13. travnja 2018.

OFF CIKLUS_WALT DISNEY
DRUGI TERMIN “ČAROBNE GLAZBE WALTA DISNEYA” U PRODAJI!

Koncert Off ciklusa Zagrebačke filharmonije “Čarobna glazba Walta Disneya” ovog petka 13.4. ide u još jednom terminu – u 17:30 sati!

Još je mali broj ulaznica koji se nalazi u prodaji za termin u 17 i 30 sati (za termin u 20: sati ulaznice su rasprodane) no Wish mama portal u suradnji s Off ciklusom ovaj puta daruje s po dvije ulaznice svoje vjerne čitatelje.

zf_disney_igs_100317 (30 of 31)

U Lisinskom će se moći čuti izvedbe iz klasika Kralj lavova, Mala sirena, Aladin, Ljepotica i zvijer i mnogih drugih… a predivne slike i prizore moći će se pratiti, uz živu glazbu Zagrebačke filharmonije, na velikom platnu dvorane.

Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju probudite dijete u sebi i ne propustite ovu originalnu Disney produkciju!

Želite osvojiti dvije ulaznice za spektakularni koncert glazbe iz Disney poznatih klasika?

Darujemo jednu čitateljicu ili čitatelja s dvije ulaznice za najiščekivaniji koncert “ČAROBNE GLAZBE WALTA DISNEYA”!

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Wish mama Facebook stranici polajkati ili podijeliti objavljeni post za ovaj Nagradni natječaj, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) e-mailom do 11.04.2018. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.
Komisija od tri člana odabrat će sretnu dobitnicu/dobitnika koji će moći uživati udvoje na raskošnom filharmonijskom koncertu uz projekciju na velikom platnu dvorane Lisinski, a ime srete dobitnice/dobitnika dobitnika ćemo objaviti 12.04.2018. u sklopu rubrike Wish hr daruje do 12 sati.

Sretno!

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

zf_disney_igs_100317 (11 of 31)

Dobro došli u svijet Off ciklusa!