ZekoEko uskrsna dječja zabava u Zoo Zagreb 2022

Kamo na uskrsni ponedjeljak? Na veliko dječje događanje ZekoEko, na koje su pozvani i odrasli, u zagrebački Zoo!

ZekoEko radionice za djecu uskrs

Petu godinu za redom, Portal WISH HR i WISH MAMA HR organiziraju edukativno i zabavno događanje za djecu na uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Tako će ovo godine, 18. travnja 2022. od 11 do 19 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko.

Kako živimo u čudnim i svima teškim vremenima, svjesni da je djeci potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, a svima u ovoj 2022. godini dobra nada u budućnost, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

glumica medakovic na zekanju u zoo

Projekt ZekoEko istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak zaigrati čak četiri eko edukativne kazališne predstave, ZekoEko interaktivne radionice koje klinci obožavaju, a nastupiti će brojni i brojni izvođači i zabavlječi, dječji zborovi i plesne skupine.

Poseban je naglasak ove godine na Abecedi njege jer će liječnice govoriti o eko proizvodima koje trebaju trudnicama i bebama za njihovu njegu. Sjajna će biti i dječja kreativna radionica Zasadi mini vrt u svom domu – presađivanje sadnica u posudice, koje će djeca ponijeti doma i nastaviti se brinuti o njima. I to nije sve. Za male meštre u kuhinji tu su čak dva Kulinarska show-a – Wish mama i Mini Chef kuhaju – kao i atraktivna modna revija Miss4Miss.

I šećer na kraju – jer zaplesat će svi u Dječjem disku ZekoEko!

ZekoEko mazoretkinje nastup

Događanje prati i humanitarna aktivacija, ove godine za djecu Ukrajine, jer ZekoEko zna kome sada treba najviše ljubavi i pažnje.

zekanje-zoo-14

Pokrovitelji ZEKOEKO edukativnog i zabavnog događanja za djecu su: Grad Zagreb, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti, Zaklada Hrvatska za djecu, Quintessentially Group.

ZekoEko 20222 zoo

zekanje-zoo-13
zekanje-zoo-11

Pokrovitelji

gsn-logo-grad-zagreb logo-ministarstvo gsn-logo-zhzd gsn-logo-iica gsn-logo-q

Partneri

erste-logo margo-logo hipp-logo
jana-logo nutribullet-logo logo-ritter
logo-munchmallowlogo-jafa nikel-logo-w
logo-valentic.png sport-educa-logo logo-organizatori

 

Organizator događanja: Wish mama portal