Idemo na odmor!  Stižu nove Pampers Pants, otporne na kaka-frku

Nakon pandemijske pauze, mnoge će obitelji sa svojim mališanima krenuti na odmore, kako automobilom, tako vlakom ili avionom. A iako se putovanja s klincima pamte zauvijek, kako bi sve prošlo glatko i bez nezgoda, važno se dobro pripremiti.

Jedan od izazova može biti mijenjanje pelena, a da bi taj ritual prošao što bezbrižnije za roditelje i dijete korisno je – očekivati neočekivano.

Prilikom pakiranja, ostavite dovoljno mjesta za pelene – i vremena za malo matematike. Kako ne bi bilo iznenađenja, izračunajte koliko će vam trebati pelena po danu na putovanju, i uzmite pokoju rezervnu, osobito ako ćete previjati bebu na nepoznatom terenu. Osim toga, veliki su izgledi da nećete uvijek biti u mogućnosti kupiti pelene, ili pronaći baš one koje odgovaraju vašem mališanu.

Mnogi putnici s bebama i malom djecom računaju na to da će rezervne pelene moći kupiti na aerodromu, ali često se neugodno iznenade. Stoga se bolje pripremiti na takve situacije i staviti koju pelenu viška u torbu.

Brojni aerodromi nemaju niti stolove za previjanje beba pa nije neobično da se roditelji snalaze na svakojake načine. Pritom će vam dobro doći čista dekica koju ćete moći rasprostrijeti preko dostupnih površina. Također, imajte spremnu malu torbu za avionu u koju ćete spremiti nekoliko pelena, kremu za guzu i vlažnih maramica jer će vam velika torba samo smetati u malom avionskom toaletu.

dojence mala beba

Putujete li automobilom, prije samog putovanja možete uvježbati presvlačenje pelena na stražnjem sjedištu. Osim čiste prostirke, kao bi bebe bile što mirnije tijekom presvlačenja, pripremite im i pokoju igračku kojom će se zabaviti.

Iako bi bilo idealno da imamo šest ili sedam ruku koje će istovremeno mijenjati pelene, smirivati mališana i zabavljati ga, nažalost nemamo taj luksuz pa će kakva mala plastična igračka (koja se lako može oprati ako padne na pod) dobro poslužiti.

Ako ste razmišljali o odvikavanju od pelena, najbolje je pričekati povratak s putovanja kako se dijete ne bi moralo navikavati na novi raspored u nepoznatom okruženju. Stoga, ostavite tute za kasnije.

pampers pelene gacice kaka frka

Kvalitetne pelene koje dobro obavljaju svoj posao na putovanju zlata vrijede, a u Pampersu preporučuju nove pelene-gaćice Pampers Pants s džepićem Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana.

pampers pelene za bolje upijanje

Kako se vaša beba ne bi morala mučiti s osipom na putovanju, ključno je da pelene imaju veliku moć upijanja, a Pampers Pants imaju posebno osmišljenu upijajuću jezgru koja tekućinu upija u trenu.

Što je kraći kontakt mokre pelene s bebinom kožom, to je i manji rizik od nadraženosti, a upijajuća jezgra brzo otklanja tekućinu. Kako bi mališanu bilo udobno na putu, Pampers Pants udobno, ali čvrsto prianjaju oko bebinog trbuščića bez obzira na kretanje te tako sprečavaju propuštanje.

pelene pampers dvostruka trakaPritom pomažu i dvostruke trakice uz nožice. Rastezljivi pojas također pomaže kako bi se pelene mogle navući u jednom potezu.

jednostavno odlaganje pampers pelene gacicaSkidanje je lako, baš kao i odlaganje; pelene-gaćice zamotajte i učvrstite jednokratnom trakicom. Bezbrižno putovanje želi vam Pampers!

Tekt uz odobrenje: Procter & Gamble – Pampers