Proizvodi za udobnije i jednostavnije putovanje

AeroMoov, belgijska kompanija koja proizvodi vrhunski kvalitetne proizvode i teži ka inovaciji, funkcionalnosti i estetici, hrvatskom tržištu predstavlja proizvode koji roditeljima i djeci olakšavaju život u pokretu. Cilj je potaknuti roditelje da provode što više vremena sa svojim mališanima i to izvan doma, na svježem zraku. Stoga, AeroMoov proizvodi osiguravaju roditeljima bezbrižno putovanje, a bebama i djeci udobnost i sigurnost.

aeromoov-1

AEROMOOV ZRAČNA PODLOGA U BORBI PROTIV ZNOJENJA

Površina dječjeg tijela u odnosu na njegovu težinu razmjerno je veća nego kod odraslih osoba te se djeca brže pregriju i pothlade. Pregrijano dijete počinje se znojiti, zbog čega mu kosa i odjeća postaju mokra. AeroMoov zračna podloga smanjuje znojenje djeteta dok je u kolicima ili autosjedalici.

aeromoov-3 aeromoov-4

Posebno dizajnirana podloga održava dijete svježim i suhim te roditeljima osigurava bezbrižne izlete i putovanja. Cirkulaciju zraka kroz podlogu omogućava jedinstvena 3D tehnologija građena poput pčelinjeg saća koja je nestlačiva te uvijek osigurava optimalnu cirkulaciju zraka. Prekomjerna vrućina brzo se zamjenjuje svježim zrakom iz okoline, a materijal koji je u dodiru s djetetom brzo se suši.

Na trodimenzionalnu prozračnu strukturu nastavlja se zdravi organski pamuk koji je u doticaju s tijelom djeteta te služi za dodatnu udobnost i mekoću.

AEROMOOV INSTANT PUTNI KREVETIĆ – KREVETIĆ TO-GO ZA SVAKU PRILIKU

AeroMoov Instant Putni krevetić lagan je i kompaktan putni krevetić kojeg se može ponijeti kamo god da roditelji i djeca putuju, a moguće ga je postaviti i rastaviti u samo par sekundi. S obzirom da cijeli krevetić teži svega 5 kg jednostavan je za nošenje na izlete, a zbog dvije razine postavljanja madraca (srednje i niske), prikladan je za bebe i vrtićance.

aeromoov-2

Visoko-kvalitetni madrac od pjene debljine 3 cm osigurava djetetu dubok san i pravilnu potporu za leđa, dok prozirna mreža na stranicama krevetića olakšava vizualni kontakt s djetetom. Uz krevetić se mogu koristiti razni dodaci kao što su krović za zaštitu od sunca i mreža koja dijete štiti od kukaca, te uz njihovu pomoć krevetić postaje idealno, sigurno i udobno mjesto za igru i spavanje u vrtu, na plaži, te unutar kuće ili stana.

Uz dopuštenje: TBWA (sve fotografije)