Turkish Airlines uvodi nove igračke za djecu

Turkish Airlines uvodi nove, inovatine igračke za djecu na svojim međunarodnim letovima kako bi svojim najmlađim putnicima omogućio dobru zabavu i brži protok vremena.

Turkish Airlines, avioprijevoznik s najvećom mrežom, u broju zemalja i međunarodnih odredišta u koje leti, i dalje se trudi svojim putnicima poboljšati iskustvo putovanja u zrakoplovima.

turkish-airlines-igracke-1

Od siječnja 2018. Turkish Airlines će u potpunosti obnoviti igračke za djecu koje se koriste za vrijeme leta. Nove igračke će biti napravljene od prirodnih materijala, sve u skladu s ekološkim pristupom te sprječavanjem štetnih utjecaja plastike na djecu i okoliš. Time Turkish Airlines nastavlja svoju politiku u skladu s ciljem održivog razvoja i ekološke osviještenosti.

turkish-airlines-igracke-2

Nove igračke, namijenjene za djecu od 3 do 12 godina, posebno su dizajnirana za Turkish Airlines, s ciljem pružanja dodatne zabave tijekom leta. Osim igranja igračke će djecu poučiti konceptu ugroženih vrsta. U suradnji s World Wildlife Fund Turske, cilj je upoznati djecu s potrebom zaštite divljih životinja jer će ona naslijediti svijet i postati odgovorna za njegovu brigu.

Platnene igračke za djecu proizvedene su iz pamuka, a drveni dijelovi su proizvedeni prema pravilima održivosti koje propisuje Forest Stewardship Council.

turkish-airlines-igracke-3

Razvojem ekoloških proizvoda i ambalaže, Turkish Airlines nastavlja svoju inicijativu za inovacijama. U ovom slučaju avioprijevoznik je u suradnji s industrijom igračaka razvio nove igračke koji promiču održivost i bolje zdravlje a istodobno povećavaju svijest o prirodi kod djece.