Jedinstveni Renergiques Spa Concept

Posebnu božićnu ponudu za sve koji žele imati baršunastu i bisernu kožu pripremio je Renergiques Spa Concept – kozmetičkog salona Ljubica. Renergiques Spa Concept je umjetnost koja stvara novu dimenziju unutarnjeg sklada, blagostanja i zdravlja. Osmišljen je tako da svakoj osobi pruži nezaboravno iskustvo i probudi radost cijelog bića.

Renergiques Spa Concept pruža potpuno novi autentični tretman tijela:
Koji su tretmani najpoularniji:
> Choco Dream treatment
> The Real Balance Anti Stress treatment
> Mediterane Spirit treatment
> Feel the Power – New Energy treatment
> Vinergie Anti-Age treatment
> Hot Stone Volcano treatment
> Total Relax treatment
> Feel the Magic Of Orient treatment
> Ocean Energy-Big Blue treatment

Izdvojeno:

Ocean Spa Renergiques Concept
> Spokoj i ljekovitost morske vode sjedinili smo u jedinstven Ocean Spa Concept koji pruža novu dimenziju luksuza, akoja ujedno obnovlja stanice kože i osjetilia.
> Iz Ocean Spa linije izdvajamo ljekovita masažna ulja, bogate strukture maslace za tijelo, pilinge za tijelo te posebnu liniju preparata za pedikuru i manikuru koji nokte i kožu na rukama i stopalima čine baršunastima.

Caviar oil-cream

Izdvojeno:

Specijalni Božićni paketi
> Masaža leđa masažnom svijećom
Mini tretman lica (piling, masaža, maska)
Manikura + trajni lak
186,00 Kuna
> Masaža lica i vlasišta
Njega ruku
98,00 Kuna
> Dubinsko čišćenje lica
Depilacija cijelih nogu
Korekcija obrva
172,00 Kuna

Jedinstveni Renergique’s centr i salon ljepote Ljubica

Beauty institut Renergique’s osnovan je s ciljem da omogući prijenos znanja i vještina iz područja kozmetike, wellnessa i spa na inovativan način!

Kozmetički salon Ljubica postoji od 2012. godine. Već 6 godina bavimo se distribucijom i prodajom profesionalne kozmetike Q Wellness Renergique i u našem salonu se vrše edukacije za kozmetičare.

U salonu se svi tretmani i njega kože rade isključivo sa kozmetikom Renergique’s jer je dugogodišnje iskustvo stručnajaka pokazalo da ovaj brend zadovoljava sve ciljeve u profesionalnoj kozmetici. Stručno osoblje je educirano da klijentu može ponuditi različite tretmane njege u salonu, ali i savjete i kozmetiku za kućnu upotrebu. Tonici, mlijeka, kreme, maske, serumi, masažna ulja, masažne svijeće, anticelulitni program, preparati za kućnu njegu, sve se može naći na policama našeg centra.

RENERGIQUE’S EDUKACIJSKI CENTAR I SALON LJEPOTE LJUBICA
Horvaćanska cesta 31, Zagreb
Telefon: 091 2009 947, 091 7383 267
E-mail: ljubicastaj@gmail.com

renergique