Ovog Božića do mladolike kože bez skalpela

Želja za zategnutom kožom, svježim obrazima i pomlađenim izgledom nije više nešto što se može ostvariti isključivo kod liječnika i zahvata sa skalpelom. Neinvazivne metode postale su više nego popularne, a kada se otkrije, i kroz svoje djelovanje dokaže, kozmetika koja je to u stanju učiniti, vjerujte da samo fale stručne ruke koje će vam kožu dovesti do željenog mladenačkog efekta. Renegique’s kozmetika otkriće je mnogima, a u Renergique’s centru i salonu ljepote Ljubica, koje se diči s dugogodišnjim iskustvom rezultat je neizostavan. Ono što je zanimljivo da nakon tretmana određene preparate možete odmah i kupiti te se nastaviti njegovati i kod kuće i tako održavati željeni mladenački izgled.

Renergique’s Professional Face Concept

Za besprijekorno mladu, zdravu i blistavu kožu lica Renergiques je osmislio luksuzne profesionalne tretmane lica, dizajnirane tako da zadovolje individualne potrebe klijenata. Potpuno prirodni tretmani predstavljaju spoj moderne tehnologije i bogatog dara iz prirode.

Izdvojeno:

Najbolji Renergique’s profesionalni tretmani lica:
> Botox – Like treatment
> Mezzolift treatment
> Mezzolift Oxygen treatment
> Papaya Anti-Age treatment

Zadovoljstvo, radost, samopouzdanje i mladenački izgled je krajnji rezultat po završetku Renergiques profesionalnih tretmana lica.

Izdvojeno:

Mezzolift koncept
> Mezzolift koncept je umjetnost u estetskoj kozmetici koja stvara novu dimenziju povezanosti novostvorene energije, vitalnosti i mladenačkog izgleda. Koncept je osmišljen tako da daje najefikasnije rezultate u tretmanima mezoterapije bez igle kod pomlađivanja kože lica, eliminacije bora, podizanja tonusa, otklanjanja mrlja i ožiljaka s lica, mršavljenja i anticelulit.

Renergique’s profesionalni luksuzni preparati vraćaju blagostanje i mladenačku energiju
Naši autorizirani koncepti za lice i tijelo imaju za cilj osigurati siguran povratak nove pozitivne mladenačke energije i vitalnosti stvarajući blagostanje i sklad unutar cijelog tijela. Program ljepote dizajniran je tako da odgovara individualnim potrebama klijenata.

Argan Botox

Naša filozofija temelji se na činjenici da nam priroda i suvremena znanost daruju neprocjenljivo blago za ljepši, zdraviji, kvalitetniji i bolji život. Mi kreiramo potpuno nove moderne i prirodne kozmetičke proizvode koji daju jasan odgovor na rješavanje određenog problema s brzim i vidljivim rezultatom nakon prvog tretmana.

Budite i Vi dio novog luksuznog Renergiques svijeta u kojem će radost, ljubav i blagostanje biti krajnji rezultat naših vjernih klijenata!

Tko stoji iza Renergique’s centra i salona ljepote Ljubica
Naš beauty institut osnovan je s ciljem da omogući prijenos znanja i vještina iz područja kozmetike, wellnessa i spa na inovativan način!

Kozmetički salon Ljubica postoji od 2012. godine. Već 6 godina bavimo se distribucijom i prodajom profesionalne kozmetike Q Wellness Renergique i u našem salonu se vrše edukacije za kozmetičare.
U salonu se svi tretmani i njega kože rade isključivo s kozmetikom Renergique’s jer je dugogodišnje iskustvo stručnjaka pokazalo da ovaj brend zadovoljava sve ciljeve u profesionalnoj kozmetici. Stručno osoblje je educirano da klijentu može ponuditi različite tretmane njege u salonu, ali i savjete i kozmetiku za kućnu upotrebu. Tonici, mlijeka, kreme, maske, serumi, masažna ulja, masažne svijeće, anticelulitni program, preparati za kućnu njegu, sve se može naći na policama našeg centra.
RENERGIQUE’S EDUKACIJSKI CENTAR I SALON LJEPOTE LJUBICA
Horvaćanska cesta 31, Zagreb
Telefon: 091 2009 947, 091 7383 267
E-mail: ljubicastaj@gmail.com