Natječaj za stipendije u vrijednosti preko 335.000,00 kuna

Obavještavamo Vas da je Visoka škola Zrinski objavila Natječaj za stipendije u vrijednosti preko 335.000,00 kuna.

Natječaj je namijenjen svima koji žele studirati ekonomiju, odnosno svima kojima ekonomske prilike ne dozvoljavanju nastavak obrazovanja.

Natječaj se odnosi:
1. PREDDIPLOMSKI STUDIJ, smjerovi: Ekonomija poduzetništva i Globalna logistika
2. DIPLOMSKI STUDIJ, smjerovi: Management malih i srednjih poduzeća i Projektni menadžment

natjecaj-stipendija-1

Studij se može pohađati redovno, izvanredno ili ONLINE
Uvjeti za prijavu na Natječaj za preddiplomski studij je odgovoriti na 5 jednostavnih pitanja koja se nalaze na webu Visoke škole Zrinski, a za diplomski studiji je kratko razraditi vlastitu poduzetničku ideju prema unaprijed definirano obrascu koji se također nalazi na webu.
Detaljnije o natječaju može pogledati na www.zrinski.org

Više o Visokoj školi za ekonomiju Nikola Šubić Zrinski

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba osnovana je 2008. godine te djeluje kao članica Obrazovne grupe Zrinski – zajednice ustanova s 20-godišnjom tradicijom učenja za poduzetništvo.

natjecaj-stipendija-2

Visoka škola Zrinski pruža studentima redovni, izvanredni i Online preddiplomski stručni studij sa smjerovima Ekonomija poduzetništva i Poslovno upravljanje – globalna logistika u trajanju od tri godine te specijalistički diplomski studij sa smjerovima Management malih i srednjih poduzeća te Projektni menadžment u trajanju od dvije godine. U skladu s navedenim objavljen je i službeni natječaj za upise u akademsku godinu 2017./2018.

Visoka škola Zrinski prvo je visoko učilište u Hrvatskoj koje ima odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za izvođenje studijskih programa kroz online sustav.
Neopterećeni rasporedom predavanja studenti nastavu mogu pratiti u vrijeme i na mjestu koje im najviše odgovara. Potrebno im je samo računalo te internet veza. Primarno je namijenjeno svima:
> koji imaju ograničene obrazovne resurse (vrijeme i financijska sredstva),
> koji žele studijske programe koji nisu dostupni u njihovoj životnoj sredini,
> koji žele pristup materijalima i nastavnicima 24 sata, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini,
> koji žele uz redovno zaposlenje nastaviti obrazovanje uz rad,
> onima koji zbog obiteljskih obveza ne mogu pohađati i pratiti uobičajeni način studija

natjecaj-stipendija-3

Visoka škola Zrinski stavlja naglasak na praktična znanja tijekom studiranja, pa u skladu s navedenim studenti već na prvoj godini studija osnivaju vlastita poduzeća koja vode do završetka studija, a potom ih bez naknade mogu preuzeti kao svoja. Kako u sklopu Škole djeluje Studentski poduzetnički inkubator studenti, uz vodstvo i podršku mentora, imaju i podršku Inkubatora.

Svojim suvremenim i inovativnim pristupom obrazovanju osposobljavamo studente za praktičnu primjenu stručnih znanja, vještina i poslovnih tehnika Poduzetništvo i poduzetnička kompetencija su danas imperativ, okosnica razvoja modernog društva. Teorijska, a posebno praktična znanja koja se usvajaju, bilo individualno bilo timskim radom, omogućuju brzo, efikasno i sigurno uključivanje u svijet održivog gospodarstva, neprekidnih promjena, ogromne konkurencije i globalnih interesa.

Visoka škola „Nikola Šubić Zrinski“ omogućava svojim polaznicima stjecanje znanja, na Vama je da priliku iskoristite.
Znanje je kapital koji Vam nitko ne može oduzeti.
Obostrani ulog je vrlo velik. Obostrana je i nagrada za uspjeh!
Dobrodošli i hvala na povjerenju!