TOP 5 filmova koji će vas odmah uljuljati u ljetnu vibru

Ljeto nam se napokon približava, a stižu i sjajni filmovi koji će nas uvesti u malo opuštenije vrijeme u godini!

Donosimo vam listu TOP 5 filmova koji će nas uljuljati u onu savršenu ljetnu vibru – oni su lagani, lepršavi, romantični, topli i veseli. Uživajte u ljetnom raspoloženju uz najbolje filmove.

film Love is a Piece of Cake

Film Slatka romansa (Love is a Piece of Cake), 2020.

Jesse Dale dolazi iz obitelji pekara i voli svoju slastičarnicu više od svega na svijetu. No graditelji stambenih naselja prijete da će kupiti zgradu u kojoj se nalazi njezina slastičarnica i prisiliti je da iziđe iz izgrade. Jesse čini sve kako bi spasila slastičarnicu, a u isto vrijeme događa joj se romansa s bratom njezina klijenta…

Glumačka postava: Lindsey Gort, Greyston Holt, Julia Benson

film Just for the summer

Film Ljetna ljubav (Just for the Summer), 2020.

Učiteljica engleskog Penelope Campbell voli svoje godišnje ljetne praznike provoditi u posjetu svojoj baki Dot, unatoč Dotinim stalnim pokušajima da je spoji sa svakim muškarcem u gradu. Ovog ljeta tamo sretne Jasona Humphreyja, svog dragog iz djetinjstva, koji je i dalje zgodan i šarmantan. Shvate kako Jasonova baka Sophie radi isto što i Dot, pokušava mu pronaći curu. Kako bi izbjegli napore svojih baka, sklapaju pakt pretvarajući se da su cura i dečko.

Glumačka postava: Brant Daugherty, Hayley Sales, Linda Darlow

film Love at sunset terrace

Film Romantični odmor (Love at Sunset Terrace), 2020.

Divan romantični film Love at Sunset Terrace vrti se oko Sophie koja je iscrpljena marketinškim poslom. Kako bi se malo odmorila, Sophie iznajmljuje Airbnb od oca udovca i njegove kćeri. Međutim, njegova kći želi da se njezin otac još jedanput zaljubi, pri čemu je usmjerena upravo na Sophie…

Glumačka postava: Ellen Woglom, Carlo Marks, Erica Tremblay

film Love Stories in Sunflower Valley

Film Ljubavne priče iz Doline suncokreta (Love Stories in Sunflower Valley), 2021.

Love Stories in Sunflower Valley topao je i romantičan film koji u središtu radnje ima mnoge ljubavne priče. Pratimo Kate koja radi u novinama u Seattleu, a njezin novi zadatak vodi je natrag u rodni grad Sunflower Valley. S njom dolazi njezin zgodni kolega, a skupa će otkriti niz toplih ljubavnih priča o lokalnim građanima.

Glumačka postava: Marcus Rosner, Erin Cahill, Colleen Wheeler

film Bad Date Chronicles

Film Kronika o lošim spojevima (Bad Date Chronicles), 2017.

Zanimljiv ljetni film Bad Date Chronicles vrti se oko mlade djevojke Leigh, koja vodi blog. Naime, Leigh vodi mrežnu stranicu “Bad Date Chronicles” koja ljudima omogućuje anonimno objavljivanje užasnih iskustava sa spojevima. Kada suparnički bloger Conner postane tema jedne od njezinih objava, dogovore se izlaziti jedno s drugim kako bi vidjeli tko je „loš spoj“.

Glumačka postava: Merritt Patterson, Justin Kelly, Lanie McAuley

Već od lipnja uđite u ljetnu vibru i uživajte u divnim filmovima samo na Pickbox NOW!

Više informacija na pickbox.hr