Znate li da čokolada može biti prepuna vitamina?

Bez iznimke, svaki roditelj najviše od svega želi da njegovo dijete raste i razvija se u zdravlju i sreći, a da pritom usvoji pravilne prehrambene navike koje će mu koristiti čitav život.

Bez obzira na dob, djeca su pretrpana različitim obvezama što znači da bi najbolja opcija bila ponuditi im zdrave zalogaje, koje će rado htjeti pojesti, a koji sadrže visoke nutritivne vrijednosti.

Naravno, u teoriji to može zvučati prilično jednostavno no u praksi, ponajviše zbog brzog načina života i manjka vremena, to ponekad i nije tako. Možda ste se i sami uhvatili u ovakvoj situaciji, ali znajte da nikada nije kasno krenuti nanovo.

Upravo se u hrani nalazi „gorivo“ potrebno za održavanje dobrog dječjeg raspoloženja, visoke razine energije i općenito, njihove tjelesne i mentalne stabilnosti.

Da bi svako dijete imalo čistu peticu iz prehrane u dnevnoj prehrani potrebno je pojesti dovoljno vitamina i nutritivnih vrijednosti koje pomažu u rastu, razvoju i podizanju imuniteta.

cokolada i djeca kras nagarduje milksy

Svi znamo da na spomen čokolade rastu zazubice, kako malima tako i velikima

Nekad davno čokolada je bila toliko vrijedna da je bila sredstvo plaćanja, ali i dan danas se cijeni ova kvalitetna poslastica, a još ako se u njoj kriju vitamini koji podižu imunitet, rast i energiju u tijelu tim je vrijednost veća.

Roditelji imaju vrlo važnu ulogu u razvijanju prehrambenih navika u svoje djece stoga se trebaju dobro snaći u svakom razdoblju i dobro se informirati o nutritivnim vrijednostima namirnica koje daju jesti svojoj djeci.

Najpoželjniji zalogaj je bila i ostala čokolada

Između prve i dvadesete godine života organizam se razvija najintenzivnije, razvijaju se kosti, ubrzano se izrasta u visinu, a apetit u djece u to vrijeme dosta varira.
Djeci je nužna za razvoj i rast raznovrsna prehrana bogata bjelančevinama, proteinima, vitaminima.

Postoji li slasni čokoladni zalogaj koji će djeca obožavati a roditelji ga rado davati kao snack

Pod imenom Milksy kriju se prutići za djecu, napravljeni od najfinije mliječne čokolade, s reljefnim prikazom novih životinjskih likova iz Životinjskog carstva, koji se po prvi puta pojavljuju baš na ovim mliječnim čokoladicama.

Ovi ukusni čokoladni prutići bogati su punjenjem različitih okusa prilagođenih djeci, a to su mlijeko, keks i Kraš Express.

vitaminska cokolada za djecu milksy kras

Čokoladni prutići obogaćeni su vitaminima

> Milksy keks je neodoljivog slatkog okusa, s finim keks-punjenjem, koje pored vitamina D, sadrži i vitamine iz B skupine, koji su ključni za imunitet, dobar apetit i rast.
> Milksy mlijeko, osim fantastično kremastog mliječnog punjenja, u sebi krije i vitamin D, koji povoljno djeluje na kosti i jača imunitet. Odličan je snack baš u svako doba dana.
> Milksy Kraš Express je u svom čokoladnom, kremastom punjenju na jednom mjestu okupio čak 11 vitamina. Ovo je pravi multivitaminski zalogaj koji će oduševiti najmlađe, ali i sve sladokusce u obitelj!

Ovi će slasni prutići zadovoljiti baš svakog malog sladokusca, a ponekad će i roditeljima dobro doći u trenucima pomanjkanja energije.
Napokon je među nama čokolada neodoljivo kremasta i fina, zdravog mliječnog punjenja, obogaćena vitaminima.

Preostaje vam dakle, isprobati i odlučiti koji okusi najviše pašu vašoj obitelji i zatim čvrsto krenuti s njihovim dugoročnim korištenjem.