Prva kino najava Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Najpoznatija čudovišna obitelj idućeg ljeta vraća se na velika platna u istom sastavu ali s novim avanturama i nevoljama te u potpuno novom okruženju. Vrijeme je za praznike!

Kako čak i čudovišta moraju s vremena na vrijeme uzeti odmor, tako i naša ekipa ove godine ljetuje u velikom stilu. Ali s obzirom na to da s Drakulom i njegovom družinom nikad ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo ljetovanje biti začinjeno s brojnim dogodovštinama i humorom a i potencijalnom opasnosti­ma.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i njihove roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva Hotel Transil­vanija 3: Praznici počinju! diže zabavu na novu razinu. Zarazni humor i nevjero­jatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi.

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu obiteljskim puto­vanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upra­vo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će netko drugi voditi brigu. Luksuznom krsta­renju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putova­nju.

hotel-transilvanija-3-1

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jed­na neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Draku­le i misteriozne brodske kapetanice Ericke. Sada je red na Mavis da glumi zaštitni­čki nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Ericku. No nitko zapravo ne zna da je Ericka zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Balansirati između obitelji, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s o­vog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, saznajte ovog ljeta u kinima!

Prisjetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan resort s pet zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doti­caja s ljudskim svijetom. U prvom nastavku fokus je bio na odnos Drakule, Princa Tame, i njegove Mavis. Pokušavajući zaštititi svoju kći Drakula je izmišljao priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od njezinog pustolovnog duha. Kao raj za Mavis, on otvara Hotel Transilvaniju gdje njegova kći i neki od svjetski najpoznati­jih čudovišta – Frankenstein i njegova nevjesta, Mumija, Nevidljivi čovjek, čopor vukodlaka i ostali – mogu uživati u miru i sigurnosti.

Drakulina nastojanja da odvrati svoju kći od vanjskog svijeta pada u vodu te u dru­gom nastavku Drakula svoj hotel otvara i za ljude a njegova glavna briga je unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) za kojeg se brine da je previše čovjek a premalo vampir. Situaciju dodatno zakomplicira Drakulin staromodni otac Vlad kojemu se ni najmanje neće svidjeti nove promjene koje su nastale u Drakulinom životu.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili su A­dam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove posuditi u sinkroniziranoj verziji bit će u­skoro potvrđena.

ANIMIRANI HIT HOTEL TRANSILVANIJA 3: PRAZNICI POČINJU U SVIM KINIMA IDUĆEG LJETA!