Ana Bertić nastupa u Gradu svetog Nikole

Ove će 2021., po mnogočemu iznimne godine godine, Ana Bertić nastupiti u Gradu svetog Nikole, koji se održava od 4. do 6. prosinca na otvorenom u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

GRAD SVETOG NIKOLE 2021 događanje kojem se vesele i mali i veliki

Što nam je o sebi otkrila ova iznimno uspješna mlada umjetnica

Moje ime je Ana. Imam 13 godina i živim u Zagrebu.

Sa velikim zadovoljstvom odazvala sam se pozivu portala Wish.hr i Wish mama.hr da nastupim na svečanom otvorenju Grada Sv. Nikole koji će se održati u zagrebačkom Zoološkom vrtu 4.12. 2021.godine s početkom u 16 sati na Edukativnom trgu.

Glazbeno obrazovanje započela sam u Glazbenom učilištu Elly Bašić te Suvremenoj školi pjevanja Mikrofon.hr, dok danas vrijedno radim uz svoju mentoricu pjevanja prof. Andreu Rađenović.

Zagreb i Hrvatsku predstavljala sam na više od 50 međunarodnih pjevačkih natjecanja i postigla zapažene rezultate te nekoliko puta u svoj grad i zemlju donijela GRAND PRIX kao i mnoga prva mjesta i posebna priznanja.

ana-bertic-pjevacica-1

Svoju prvu pjesmu (popraćenu video spotom) snimila sam sa nepunih 10 godina, a zapaženi nastup ostvarila sam i u Showu RTL Zvjezdice.
Cover u Božićnom raspoloženju snimila sam u prosincu 2020.

Početkom rujna 2021. na mom YouTube kanalu premijerno je pušten spot za pjesmu LEVITATING Dua Lipe u kojem sudjeluju i plesačice plesne skupine “Gold” Plesnog kristala.

Prvi singl koji nosi naziv “Ljetna priča” u izdanju Croatia Records snimila sam u kolovozu 2021.
Unazad nekoliko godina aktivno nastupam na raznim kulturnim i humanitarnim događajima, Eventima, Meet Up i koncertima.

Aktivno sudjelujem od osnutka festivala MDF Razigrane note koji se tradicionalno održava u Koncertnoj dvorani V. Lisinski u ulozi pjevačice, plesačice, ali i voditeljice programa festivala koji okuplja djecu iz Hrvatske, regije i Europe.

Moja druga ljubav uz pjevanje, a također usko vezana uz glazbu je ples.

Članica sam plesne grupe “Plesni kristal” koja je uvijek uključena u plesne koreografije na mojim nastupima, spotovima te odlazimo na natjecanja širom Europe.

Uz dopuštenje: Organizatori bez granica (sve fotografije)