GRAD SVETOG NIKOLE 2021 događanje kojem se vesele i mali i veliki

GRAD SVETOG NIKOLE ove će se godine održati u omiljenom zagrebačkom Zoološkom vrtu od 4. do 6. prosinca 2021. u čak tri dana zabave, veselja, pjesme i blagdanskog obilja, od 16 do 19:30 sati.

OVDJE pogledajte kompletan program događanja za sva tri dana – od 4. do 6. 12. od 16 do 19:30 sati dana u GRADU SVETOG NIKOLE
Grad svetog Nikole 2021- Raspored programa

Grad svetog Nikole 3

Naše živote obilježile su bajke u kojima su glavni junaci bile životnije u likovima Ježeve kućice, Bambija, Lunje i Maze, Kralja lavova i mnogih drugih.

Bajke i životinje unose radost i veselje koje će ove godine, prvi puta u Zoološkom vrtu u Zagrebu, od 4. do 6. prosinca zavladati Gradom svetog Nikole.

Grad svetog Nikole 1

Čarolija Grada koji će svoja vrata otvoriti upravo u gradu životinja i bajki organizirat će portal WISH MAMA, jedinstven po svemu, a prije svega po projektu GRAD SVETOG NIKOLE, koji se već sedmi put organizira za djecu, roditelje, bake i sve one koji vole u srcu ostati mali, a ipak tako veliki.

Ove 2021. godine, ulicama GRADA SVETOG NIKOLE zaplesat će vile i likovi iz bajki, uz radionice za djecu i roditelje, koncerte i nastupe dječjih zborova, lutkarske predstave i plesne skupine.

Grad svetog Nikole

Edukativni i ekološko osmišljen program u GRADU SVETOG NIKOLE, WISH MAMA prije svega posvetila je našim najmlađima ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije – GRADOM SVETOG NIKOLE.
A u tom gradu, u svom kutku dočekat će vas on, dobar i darova pun – Sveti Nikola.

U programu će sudjelovati: Miss4Miss – modna revija s poznatim mamama i njihovom djecom, Ana Bertić pjevačica, Plesni klub Vega, Studio Ideja – druženje sa slikovnicom, Radionica licitarskih srca, Dječji zbor Kikići, Škola pjevanja Mikrofon.hr – mentorice Ivane Barun i Nede Parmač, Plesni studio Plesni kristal, zbor Vukovarski golubići, Svetonedjeljske mažoretkinje, KUD Jelsa, te programi iznenađenja Happy Minutes – darivanje djece.

Grad svetog Nikole 2

Mnogobrojne eko, edukativne, interaktivne i kreativne radionice osmišljene su tako da će klinci naprosto uživati u svakoj.

U godini čitanja u Grad svetog Nikole dolaze poznati dječji pisci Tomislav Odžić i Maje Šimleše, a pridružit će se i Melita Požgaj u čitanje popularnih slikovnica.

Sjajno iznenađenje ove godine bit će gost sa svojim nastupom u Gradu svetog Nikole, a to je najpoznatiji mađioničar Luka Vidović, a dolazi nam i sjajan poznati sportski trener kojeg djeca obožavaju Marko Lončar.

I nešto potpuno novo – dječji DISCO SVETI NIKOLA uz ludu zabavu djece i roditelja.

klaiceva bonica darivanje poklanjanje

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit ćemo, već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje ćemo s našim partnerom Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom i poznatim sportašima posjetiti djecu i darovati ih, kako bismo ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

darovne vrecice klaiceva bolnica

Pokrovitelji GRADA SVETOG NIKOLE su Grad Zagreb, Zaklada Hrvatska za djecu, Hrvatska gospodarska komora, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti (IICA), Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

Sponzori:

logo-otp.pngpampers logo-coca-cola gsn-logo-orangina logo-poli.png logo-valentic.png gsn-logo-labud gsn-logo-limona 02-logo-ritter 15-logo-medical-20 logo-munchmallow logo-jafa logo-abbvie

Pokrovitelji

logo-ministarstvo gsn-logo-grad-zagreb logo-tzgzgsn-logo-hgk gsn-logo-zhzd gsn-logo-iica gsn-logo-q

Partneri

logo-organizatori logo-crnkovic logo-noc-hr-filma logo-kugli-kugli logo-elektropizeta logo-ravnopravno-roditeljstvo gsn-logo-cedevita logo-kandit gsn-logo-lr