Sve mame žele zdravu kosu: Kosa bira Dercos

Bujna, zdravog i prirodnog izgleda: Tajna savršene kose Izabel Kovačić.

Duga, gusta kosa, puna volumena, znak je vitalnosti i mladosti, a zbog nje se i osjećamo ljepše. Za svaku ženu lijepa i zdrava kosa ima posebno značenje. Način je izražavanja ženstvenosti, zdravlja, samopouzdanja. Izabel Kovačić, prekrasna mlada poduzetnica i vlasnica branda lunilou te supruga nogometaša Matea Kovačića, poznata je po svojoj bujnoj i uvijek savršeno oblikovanoj kosi.

Koja je tajna njezine savršene kose, znanima mnoge, no jedno je sigurno, za njezin izgled zaslužni su i proizvodi od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja. Riječ je o Vichyevoj Dercos Densi Solutions liniji proizvoda koja njezinoj kosi već nakon prvog nanošenja pomaže da ostane čista, gušća i snažnija pružajući joj trenutačni volumen.

dercos-1

KOSA BIRA DERCOS
Densi Solutions linija sastoji se od tri proizvoda (koncentrirana njega, šampon i balzam) te ukupno djeluje na povećanje mase kose te vraćanje gustoće i volumena kose kroz tretman od 6 tjedana. Puna učinkovitost postiže se korištenjem sva tri proizvoda iz Dercos Densi linije u navedenom razdoblju:
DENSI SOLUTIONS, KONCENTRIRANU NJEGU koja svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi dodaju volumen od korijena.

DENSI SOLUTIONS, ŠAMPON djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i trenutačan volumen. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane.
DENSI SOLUTIONS, BALZAM pruža dvostruki učinak. Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži Ramnozu, Vitamin E te Ceramid.

IZABEL BIRA DENSI
Uz svoj natrpani raspored, Izabel traži kvalitetne proizvode koji odgovaraju njezinom tipu kose. „Volim da mi kosa izgleda čisto i njegovano pa svoj trud više nekako fokusiram na to da izaberem prave proizvode koji će mi pružiti taj željeni efekt“, istaknula je Izabel te dodala kako je njezina kosa rezultat dobrih gena i specijalne njege – proizvodima Dercos Densi Solutions kojima je vjerna jer njezinoj kosi pružaju sve potrebno – gustoću, snagu i sjaj.

Izabel je dodala: „Što se tiče mojih savjeta u vezi njege kose, rekla bih svim ženama da ne rade kompromise kada se radi o zdravom izgledu i ljepoti kose i vlasišta. Neka i vaša kosa bira Dercos!“