Kreativne radionice za djecu u Art parku

Ovog ljeta OMart u suradnji s Art parkom okuplja male dječje kreativce, u periodu od 17. lipnja do 17. srpnja 2022., na već poznatoj lokaciji na u hladovini Parka Ribnjak. Ovog puta s temom

Posljednji cirkus na Ribnjaku! OMart tim nadopunit će program Art parka nizom besplatnih likovnih radionica za osnovnoškolce!

Za vrijeme trajanja Art parka vodstvom akademskih umjetnika i umjetnica OMart organizira likovne tečajeve i radionice za djecu: likovna radionica “Kokoš”, likovna radionica “Sticker“ i likovna radionica “Posljednji cirkus na Ribnjaku”

OMart_grupna radionica

Moguće je rezervirati svoje mjesto na radionicama već sada:

• Likovna radionica “Kokoš”, subota, 25.6. od 17:30 do 19h
• Likovna radionica “Sticker“, subota, 2.7. od 17:30 do 19h
• Likovna radionica “Posljednji cirkus na Ribnjaku”, petak, 8.7. od 17:30 do 19h

Na radionicama se djeca upoznaju s raznim umjetničkim tehnikama kroz kreativni individualni i grupni rad. Na svakoj radionici izrađivat će se mala umjetnička djela kojima ćemo urediti Park u Tomićevoj.

Na prvoj radionici polaznici će crtati kokoš u stilu pop arta, a napravljene radove mogu ponijeti sa sobom! Polaznici će izrađivati i stickere s natpisom Art park i lijepiti ih po parku! A na posljednjoj radionici izradit ćemo zajednički rad.

Svaka će grupa polaznika zasebno bojati i ukrašavati svoj dio slike, da bi ih na kraju kada se spoje sva 4 dijela, ujedinili u jednu veliku sliku.
Slika će se moći objesiti u Art parku!

OMart_kreativne radionice

Pripremili smo i tematske umjetničke kampove za osnovnoškolce

Mange i anime ljetni kamp na koje ćemo se inspirirati japanskom animacijom i Čarobni filmski svjetovi na kojem ćemo kroz pet dana naučiti nacrtati junake omiljenih filmova.

A s mladima i odraslima provodimo tečaj crtanja i slikanja u Botaničkom vrtu – Art ljeto!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com
Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

Sve informacije pratite i putem FB stranice: Melita Omeragić aRT
I Instagram profila: omart_radionice

Sve fotografije uz dopuštenje: Omart, Melita Omeragić