Nesvakidašnja zabava za cijelu obitelj – papiga Pablo slavi svoj rođendan

Prekrasna zelena oaza Botanist, tik do zagrebačkog rotora, ovih je dana dom nesvakidašnjoj zabavi za cijelu obitelj. Maskota, papiga Pablo, slavi svoj četvrti rođendan.

KONCERTOM GRUPE DETOUR ZAPOČELA JE TRODNEVNA BESPLATNA ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ U ZAGREBU
Uz pjesme grupe Detour započeli su besplatni koncerti koji se nastavljaju večeras i sutra na Remetinečkoj cesti 101. Na proslavu su iz cijele regije stigle i zanimljive papige koje su oduševile najmlađe. Klaunovi su puhali balone, make up artistice djeci su slikale zanimljive likove na licima, a kako je dan išao prema večeri krenula je prava zabava.

Grupa Detour na pozornici je među stoljetnim stablima i više od 100 vrsta biljaka održala predivan koncert koji će mnogi dugo pamtiti. Hitovi kao što su Zaljubila sam se, Tvoje lice se promijenilo i drugi, razveselili su brojnu publiku koja je uživala u delicijama restorana Botanista. Ova gastro oaza u ljetnim vrućim danima pravo je osvježenje i hlad tik do centra Zagreba.

papige zabava za djecu

Više osjetilna trodnevna avantura nastavlja se danas u četvrtak, 13. srpnja 2023. kada posjetitelje očekuju kreativne radionice na temu papiga, ptica i rođendana.

Od 16 sati posjetitelji i djeca mogu uživati u čaroliji stvaranja i bez sumnje otkriti skrivenog umjetnika u sebi. Oni najmlađi će pak uživati u nezaboravnom dječjem disku uz vesele animatore. Večernji koncert Ivane Galić – Soul Beat od 20.30 sati odvest će Vas na glazbeno putovanje koje će se savršeno uklopiti u ljetne zagrebačke večeri.

paiga botanist restoran

Petak, 14. srpnja 2023., rezerviran je za čaroliju koju donosi klaun Balonko i prekrasne face painting kreacije. Od 16 sati vaša mašta postaje stvarnost. Nakon slijedi zabavni nastup mađioničara čiji će trikovi svakoga ostaviti bez daha.

Na radost brojnih obožavatelja latino glazbe, od 20.30 sati slijedi Buena Vista salsa party pod zagrebačkim zvjezdanim nebom koji će uz vrhunsku glazbu, profesionalne plesače te druženje i uživanje u gastro delicijama upotpuniti ovu zabavnu avanturu. Dok će oni stariji uživati u raznovrsnim gastro delicijama, mlađi posjetitelji moći će se prepustiti zabavnim aktivnostima poput face paintinga te se zabaviti uz klauna Balonka.

Sva događanja u Botanistu besplatna su za sve posjetitelje.

Foto: Filip Popović. Cijenili bismo ako biste ove informacije mogli prenijeti javnosti

Uz dopuštenje: Select PR