Planinarska škola za najmlađe

Mala planinarska škola Na Sleme, na Sleme! namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta!
Moguće je sudjelovati od ponedjeljka do petka tijekom cijelog tjedna ili dane po odabiru!

OMart, kreativne usluge i ove godine tijekom ljetnih praznika organizira dvije male planinarske škole za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom ljetnih praznika!

Prva školica održava se od ponedjeljka do petka u tjednu od 29.6.- 3.7.2020., a druga školica u tjednu od 6.7.-10.7.2020.!

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! djeca će pod stručnim vodstvom kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi!

4. Na Sleme, na Sleme

„Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! naučit ćemo što treba sadržavati planinarski ruksak, osnove prve pomoći i sve o planinarskom bontonu!

Ići ćemo u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit ćemo da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje!“ navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Djeca će na maloj planinarskoj školi istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com
Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić
https://omart-radionice.com.hr/

Ovdje proučite: Mala planinarska škola Na Sleme, na Sleme!

Sve informacije pratite putem FB stranice Melita Omeragić aRT

OMart, kreativne usluge nastaje kao rezultat dugogodišnjeg rada, suradnje s obrazovnim institucijama, muzejima, galerijama i entuzijastičnom grupom ljudi i umjetnika koji svom radu pristupaju otvorenog srca! Zanima nas kreativno izražavanje i pedagoško istraživanje s malima i velikima!

mali planinari Na Sleme-s

Dodatne aktivnosti za djecu

U OMart programima možete učiti crtati i slikati, modelirati u glini, pripremiti se za prijemni ispit u Školu primijenjene umjetnosti i na Akademiju likovnih umjetnosti, obilaziti muzeje, promišljati o kreativnim idejama, napokon čuti sebe i svoje misli, istraživati umjetnost i prirodu na našim dječjim kampovima koje provodimo tijekom školskih praznika.

Programi se provode pod vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje koja dugi niz godina samostalno i u suradnji s obrazovnim i kulturnim institucijama te akterima iz umjetničkog područja dopridonosi razvoju likovnih programa s ciljem razvoja senzibiliteta za likovnost i kreativnosti kod djece, mladih i odraslih osoba te Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture.

E-mail: om.art.radionice@gmail.com
Web stranica
Facebook
Instagram