Topli sendvič tako ukusan i tako zdrav

Kako osmisliti da sendvič, kao omiljeni obrok kod djece, bude primamljiv i zdrav otkrila nam je naša čitateljica Irena Špoljarić te podijelila sa nama odličan i jednostavn način za pripravak ovog recpta kojeg obožavaju djeca u dobi od 8 godina.

Irena nam je napisala za svoje dijete: “Jako voli tople sendviče, a i vrlo su praktični pa smo stoga, kako bi izbjegli nezdravu prehranu, osmislili ovakvu varijantu :)”

Kako se pripravlja zdravi topli sendvič pročitajte :)

4 male rajčice narezati na ploške i preliti 1/3 žlice balzamičnog octa te pustiti da se marinira preko noći. Patlidžan narezati na ploške, posuti himalajskom soli, maslinovim uljem i sitno rezanim češnjakom te 15 minuta peći na tavi.
Istostirati domaći kruh, namazati ga domaćim humusom od slanutka i limuna, preko toga položiti patlidžane, rajčice, par crnih maslina i listove mladog špinata!

OVDJE saznajte kako napraviti zdravi hrskavi čips od patlidžana

OVDJE upoznajmo slanutak :)

Dobar tek!