Europa Donna – zajednička misija – borba protiv raka dojke

Zagrebačko jezero Bundek ugostit će krajem rujna brojne trkače ujedinjene u jednoj zajedničkoj misiji – borbi protiv raka dojke.

europ-donna-utrka-04

Krajem rujna, točnije 28. rujna 2019., na zagrebačkom jezeru Bundek održat će se drugo izdanje humanitarne Europa Donna Zagreb Pink Run utrke, koja je ujedno i najava «ružičastog mjeseca» – listopada, svugdje u svijetu posvećen borbi protiv raka dojke.

I ove godine Pink Run održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

europ-donna-utrka-01

Moto utrke glasi ‘Izađi na zrak i pobijedi (m)rak’, a početak programa najavljen je za 16 sati. Utrke duljine 5.000 m i 10.000 m s očekivanih nekoliko stotina trkača, popratit će edukativno-gastronomsko-zabavni program namijenjen svim dobnim uzrastima.

europ-donna-utrka-02

Bogat i zanimljiv program prepun aktivnosti za cijelu obitelj potrajati će do kasnih večernjih sati, stoga rezervirajte posljednji vikend u rujnu za ovu divnu i hvalevrijednu manifestaciju.

Jer upravo je zdrav način života važan za očuvanje zdravlja i rano otkrivanje bolesti koje spašava živote, kao i najbolja prevencija mnogih bolesti.

europ-donna-utrka-03

Budite dijelom Europa Donna Zagreb Pink Run utrke te zajedno s organizatorima, podignite svijest o važnosti zdravog načina života kojega čine pravilna prehrana, tjelesna aktivnost, redoviti samopregledi i liječničke kontrole.

Prijave za Europa Donna Zagreb Pink Run utrku nalaze su na www.utrka.com.

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)