H&M Holiday 2023 kolekcija u kojoj će uživati i klinci

U H&M Holiday kolekciji, ključni artikl je definitivno kultni smoking, a sama kolekcija inspirirana je načinom na koji se aktualni modni komadi mogu spektakularno osmisliti i za djecu.

djecje hlace i jakne

Kolekcija spaja dugačke i vitke siluete, drapirane detalje te romantični stil sa smokingom, odjelima inspiriranim smokingom i večernjim haljinama.
bijela kosulja duga suknja H&M

U monokromatskoj paleti boja – crnoj, bijeloj i srebrnoj, ključni komadi kolekcije uključuju poznati „tuxedo bandeau“, kratki sako sa šljokicama, košulju od poplina, suknje ravnog kroja te svjetlucave haljine.

ogrlica hlace sako cipele

Naglašena ramena te struk, ali i fluidne linije dolaze do izražaja dok velike mašne, volani te svjetlucavi elementi daju poseban šarm svakom komadu.

haljine za djevojcice

Hlače su dugačke, široke i pune, dok se u asimetričnim haljinama i topovima može naslutiti skulpturalno drapiranje. Od modnih dodataka izdvajaju se party torbice visokog sjaja, elegantne cipele, mašne za kosu te svjetlucavi nakit.

djecje svecane haljinice i hlace

nakit narukvice ogrlica crne hlace majica

„Za nadolazeću sezonu blagdana, željeli smo istražiti poveznicu između ženske i muške odjeće. Iako kolekcija sadrži jake elemente, karakteristične za smoking i sami kroj, pobrinuli smo se da je uravnotežimo gracioznim te sjajnim detaljima. „Look & feel“ je klasičan, a opet oštar no idealan za proslavu uz voljene“, Eliana Masgalos, dizajnerica H&M-a.

nausnice uske hlace kratki sako jakna

Kako bi oživjela H&M Holiday kolekciju, kampanja je usmjerena na „zajedništvo“, a glavni akteri su Mila Jovović, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser te njihove obitelji. Fotografiju potpisuje Mikael Jansson dok se za stilizaciju pobrinula Suzanne Koller.

koktel haljine crna svecana haljina

Kolekcija je dostupna u svim H&M trgovinama kao i na internet stranici hm.com