Kada se odabir školske torbe pretvori u zabavu za cijelu obitelj

City Center one East postao pozornica modne revije školskih torbi Hoću knjigu!

Ovog je vikenda City Center one East postao modna pista. Održalo se TORBIRANJE, revija školskih torbi, u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu.

Posjetitelji su, iz prve ruke, dobili pregršt informacija koje će im pomoći prilikom odabira ne samo najljepše, nego i najbolje školske torbe za njihove mališane.

skolske torbe za djecu

Pod voditeljskom palicom Ermina Preljevća, magistrica kineziologije Željka Damjanić pojasnila je da je lagana i anatomski oblikovana školska torba prikladne veličine imperativ.

Stil bismo trebali staviti u drugi plan, a djecu bismo svakako trebali povesti u odabir torbe s obzirom na to da bi donji dio ruksaka trebao završavati u visini kukova.

Danica Šoljat iz Hoću knjigu nadodala je kako su u ponudi kvalitetne torbe, koje će zadovoljiti svačiji ukus, a djecu razveseliti omiljenim likovima i motivima.

zenski ruksak

Također je naglasila kako se iz godine u godinu rade i sve lakše školske torbe odličnog dizajna, a cijena obično opravdava i kvalitetu.

Šećer na kraju, mlada Ana Bertić, teen pjevačica, podijelila je s okupljenima svoje dojmove i naglasila kako je trenutno u „fazi“ sportskih torbi koje može nositi cijeli dan, ovisno o obavezama.

Ana je u pauzi i zapjevala okupljenoj djeci i roditeljima.
Posjetitelji su imali priliku vidjeti nove kolekcije školskih torbi brendova Santoro, Connect, Herlitz, Anekke, Karbon, Street, Belmil, Target i Pulse.

skolska torba za djecake

Sve torbe odlikuje ergonomski oblikovan leđni dio. Neke od torbi obogaćene su teleskopskom ručkom i ručkama za nošenje. Također, tu su i anatomski oblikovane široke naramenice, remenčići za podešavanje, snažno reflektirajući, sigurnosni dijelovi te ojačano dno.

Osim modne revije, mađioničarskih trikova i likovnih radionica, održala se i mala modna škola koja je završila revijom u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

skolska torba za djevojcice

U tijeku su sniženja prošlogodišnjih modela školskih torbi, a stigli su i novi modeli na police knjižarskog lanca Hoću knjigu. Djelatnici su spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i preporučiti najbolje od najboljeg za vaše mališane!
I ne zaboravite, prva školska torba se pamti!

• Fotograf: Saša Jungić
• Modeli: Fashion Team Kids