Školska torba kavu tražite naći će se na TORBIRANJU

Po najljepšu školsku torbu u novu knjižaru Hoću knjigu, u subotu 4. lipnja 2022. od 11 do 18 sati u City Centar one East!
Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE!

Konačno smo ponovno uživo skupa u nezaobilaznom TORBIRANJU, reviji školskih torbi u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu!

Cilj našeg druženja je isti – informirati i podsjetiti roditelje o važnosti pravilnog odabira školske torbe, te ih upoznati s asortimanom školskih torbi u ponudi knjižarskog lanca Hoću knjigu!

Ovisno o željama i fizičkoj predispoziciji djeteta, važno je znati izabrati pravu torbu s ciljem zdravijeg i kvalitetnijeg života djeteta. Ne smijemo zaboraviti koliko je teška školska torba i kakve zdravstvene probleme može uzrokovati našim najmlađima.

djeca s skolskim torbama

Stvorimo nove uspomene!

Pokažimo roditeljima koje sve talente njihova djeca nose u sebi i koliko su oni mali, a u stvari veliki. Kroz igru i animaciju zabavimo se zajedno na TORBIRANJU i stvarajmo zajedno uspomene u subotu 4. lipnja 2022. od 11 do 18 sati!

Na likovnoj radionici pod nazivom “Mašta može svašta” vaši klinci mogu izraditi leptire, posude za olovke i školski pribor, kreirati i oslikati svoj predložak rasporeda sati!

Na radionici „Mali modni dizajneri“, djeca će imati priliku dizajnirati svoju vrećicu za školske šlapice uz pomoć flomastera za tekstil. Djeca mogu zaigrati i igru iz naše mladosti – poznatu kao „školicu“, a čeka ih i kviz pitanje iz školskih predmeta uz priliku da osvoje poklone iz Hoću knjigu!

torba za skolu

Ali to nije sve!

Prijavite svoje princeze, ali i prinčeve da postanu modeli na jedan dan. Prvih deset prijavljenih “dječjih modela“, uz stručno vodstvo “ekipe” iz dječje modne agencije Fashion Team Kids, proći će cijeli proces priprema/edukacije kako postati pravi mali model.

Na dan revije, odradit će malu modnu školu i vježbati koreografiju od 14.00 do 16.00 sati te nastupiti na završnoj reviji u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

Za uspomenu, dobiti će profesionalne fotografije, ali i poklon – upis na prvi stupanj tečaja modne agencije Fashion Team Kids.

Svoje klince i klinceze možete prijaviti za reviju na linku OVDJE :<7h2>

Vidimo se u City Center one East, a detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.

radionice za djecu lipanj 2022

Program 4. lipnja 2022.

11.00 h početak programa
11.30 h panel „Školske priče“ – sudjeluju: magistrica kineziologije Željka Damjanić, Ana Bertić – teen pjevačica i Danica Šojat iz Hoću knjigu
12.00 h Revija školskih torbi
12.30 h Nastup teen zvijezde Ane Bertić
13.00 h Mađioničarski show Vladimira Štimca
14.00 h Mala modna škola
16.30 h Školski kviz
17.00 h Revija školskih torbi
***