Kako učinkovito dezinficirati i ukloniti neugodne mirise sa svoje odjeće?

Dezinfekcija odjeće poput ručnika, plahti, donjeg rublja ili sportske odjeće je važna, pogotovo ako perete na niskim temperaturama.

No jeste li znali da konvencionalni deterdženti ne dezinficiraju ispod 40°C, a većina omekšivača samo prekriva neugodne mirise, ali ih ne uklanja ? Ti uporni mirisi najčešće su uzrokovani bakterijama. Najčešći primjer toga je: snažan, ustajali miris znoja koji ostaje prisutan u sportskoj odjeći.

Redovito pranje pomaže ublažiti miris, ali je li to dovoljno? Očito nije. Postoje odjevni predmeti koji odolijevaju, stoga se preporučuje korištenje dobrog dezinficijensa za odjeću, poput Sanytola.

pranje-dezinfekcija-1

Održavanje odjeće slobodnom od mikroba važno je kako biste izbjegli bolesti ili iritacije, posebno za osobe osjetljive kože poput malene djece, starijih osoba ili bolesnih osoba i kućnih ljubimaca.
Tijekom prvih godina djetetova života, njegove ključne obrambene funkcije, imunološki sustav se još stvara.

Dijete je krhko jer nije potpuno zaštićeno od mikroba, infekcija ili alergija, zbog čega je važno dezinficirati njegovo okruženje i odjeću (krevet, ručnik, marame…), čime se izbjegava svaki rizik od infekcije ili iritacije kože.

U slučaju da imate kućne ljubimce, glavna briga bit će pronaći proizvod koji nije štetan za životinju dok istovremeno dezinficira i uklanja neugodne mirise povraćanja i urina.

Rješenje je upotreba dezinfekcijskog proizvoda koji zadovoljava sve ove zahtjeve.
Sanytol Dezinficijens za odjeću čini to jednostavnim.

Sanytol Dezinficijens za odjeću je učinkovit dodatak za pranje rublja koji, zahvaljujući svojoj trostruko djelujućoj formuli, uklanja 99,9% bakterija, ovojnice virusa poput influence i gljivica (poput kandide). Osim toga, sposoban je ukloniti uzroke upornih neugodnih mirisa uzrokovanih vlagom, znojem, povraćanjem, urinom… uklanjajući bakterije koje ih uzrokuju i ostavlja svjež i ugodan miris.

Njegova formula bez izbjeljivača je nježna i dermatološki testirana. Ne iritira kožu i ne ostavlja mrlje ni oštećuje površine. Pogodna je za sve tipove boja, tkanina. Djelotvorna na niskim temperaturama već od 20°C i na kratkim programima perilice.

Jednostavno dodajte proizvod u pretinac za omekšivač i perite zajedno s deterdzentom kako bi uklonili mikroorganizme i neugodne mirise.

Potpuno rješenje za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa vašeg rublja je Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja!

Uz dopuštenje: Pampero (sve fotografije)