Vaša kosa, nokti i koža u ljetnom izdanju

Vrijeme je za ljeto, a mi znamo gdje se možete u potpunosti pripremiti na jednom sasvim posebnom mjestu.

kosa-nokti-koza-1

Za mnoge je ljeto – najdraže godišnje doba. I koliko god se radujemo suncu i moru, neizbježno je kvalitetno brinuti o kosi i koži, baš zato jer se u ljetnom periodu izlažemo vrućinama koje nisu tipične za ostatak godine. Odgovarajuća njega će zaštititi i nahraniti kosu, a tijelo je svakako bitno redovito mazati zaštitnim faktorom i hranjivim losionima.

kosa-nokti-koza-2

Svi volimo da nam kosa i koža izgledaju besprijekorno, a za to se već neko duže vrijeme, jako uspješno brinu stručnjaci iz Kalmar Hair & Skin Boutique-a. Njihova holistička filozofija zaista oduševljava, a sam klijent može na jednom mjestu dobiti savršen tretman kose, prekrasnu manikuru i pedikuru, depilaciju, a i za trepavice i obrve ovo je mjesto gdje nema greške. Potpuno opuštanje je zagarantirano.

kosa-nokti-koza-3

Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo njoj ili njemu.

kosa-nokti-koza-4

U Kalmaru su dostupne sve linije Kérastase proizvoda kao i tretmani koji uključuju te iste proizvode nakon kojih je kosa prekrasna i dubinski nahranjena. Brend Leonor Greyl, također se nalazi u Kalmarovom portfoliju, a tu su i pomno birane Ibiza Hair četke za kosu, kao i vrlo popularni SugarBearHair vitamini za jačanje kose koje koriste i poznate zvijezde diljem svijeta.

kosa-nokti-koza-5

Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

kosa-nokti-koza-6

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)