Maraton s mališanima u kolicima

Daddyhood Europe prijavio se ove godine za sudjelovanje na svjetski poznatom ASICS World Ekiden maratonu 2020 u kojem sudjeluje preko 45000 trkača a koji se održava upravo sada u periodu od 11. do 22. studenog u virtualnom obliku.

U utrci se natječu grupe do šest sudionika koje zajednički moraju otrčati preko 42 km a rezultati se bilježe putem aplikacije.

daddyhood-europe-trka-1

Naša DaddyHood grupa se sastoji od šest očeva koji trče svoje dionice u 5 različitih europskih zemalja (Švedska, Danska, Nizozemska, Belgija i Španjolska). No oni neće biti sami. Sa njima će trčati i njihovi mališani u kolicima!

daddyhood-europe-trka-3

Time podižemo svijest o važnosti očeve prisutnosti u djetetovom odrastanju te šaljemo poruku da sport i roditeljstvo nisu isključivi, štoviše korisni su za oboje. Kao uostalom i za majke, kojima to omogućuje malo vremena za sebe.

daddyhood-europe-trka-4

Možete nas pratiti putem Instagram profila DaddyHood Europe.

Na našem profilu ćemo se javljati uživo u subotu 21. studenog tijekom dana te nakon maratona. Objave će uglavnom biti na engleskom jeziku, međutim, postoji mogućnost objava i na hrvatskom jeziku pošto sam ja Hrvat koji trenutno živi u Belgiji.

Uz dopuštenje: Daddyhood Europe (sve fotografije)