Novi nastavak priče o Maši

Sanja Pilić objavila je novi nastavak priče o Maši – jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj – „Maša i zima“.

Ovo je osamnaesta priča o djevojčici osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama uljepšava dječji svijet. U ovom se nastavku Maša upušta u pravu zimsku avanturu.

Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.

sanja-pilic-masa-i-zima-1

Sanji Pilić posebno zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju.

Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna.

Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice.

U svojoj dugogodišnjoj i bogatoj karijeri Sanja Pilić objavila je 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice dobila su brojne nagrade a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Pripremio: Tomislav Radić