Prugasti ručnici i kupaći kostimi nezaobilazni su trend na plažama

Domaći brand Aqua, čija su uža specijalnost prepoznatljivi prugasti ručnici i kupaći kostimi, već dva desetljeća svojim dizajnom i kvalitetom oduševljava ljubitelje ljetnih dodataka.

torba za plazu kupaci kostim

Domaći modni brand Aqua i njegove pruge nezaobilazni su trend na plažama već dva desetljeća

Aqua je sinonim za ljetne modne dodatke s hrvatskim potpisom, a kvalitetom i dizajnom parira svjetskim brandovima.

prugasti kupaci kostimi i rucnici

Upravo se u nazivu branda nagovještava njegova estetika: jednostavnost i vječnost. Stil koji Aqua njeguje odraz je ljetnih dana na Jadranu te asocira na plavu boju, miris mora, sol u kosi i osjećaj pijeska pod nogama dok šetamo dugim plažama.

dvodijelni kupaci kostim

U čast dvadesete obljetnice, Aqua je pripremila kampanju u čarobnim Brelima, mjestu čija je prirodna ljepota obišla svijet.

Svojim viđenjem stila, kao i kvalitetom, Aqua već dvadeset godina parira svjetskim renomiranim brendovimaKampanja je fokusirana na novu liniju ženskih kupaćih kostima i kultne Aqua ručnike, ovoga puta manjih dimnezija, a svjetlo dana po prvi put ugledat će i „kontra prugice“.

plaza kupaci kostimi i rucnici

Prugice i mornarsko plava boja zaštitni su znak Aqua-e, a protežu se i kroz novitete predstavljene u novoj kampanji. Važno je napomenuti kako su ženski kupaći kostimi izrađeni od recikliranih materijala, čime Aqua nastoji doprinijeti očuvanju okoliša te služi kao primjer koji treba slijediti.

prugasti jednodjelni kupaci kostim

Istovremeno moderni, ali i svevremenski – tako se najbolje mogu opisati modeli ženskih kupaćih kostima. Jednodijelni kupaći kostimi dolaze u dvije kombinacije boja, s modrim i svijetlo plavim prugama, a jednostavan kroj s visoko izrezanim bočnim dijelovima naglašava žensku figuru i donosi dašak retro štiha i modne nostalgije.

sportske torbe

Osim jednodijelnog kostima, predstavljen je i klasični, dvodijelni koji se može nositi na dva načina. Uz kupaće kostime, savršeno se slažu čuveni Aqua ručnici praktičnih, manjih dimenzija, što će uvelike torbu za plažu učiniti lakšom.

U kampanji je prikazano kako od basic komada, poput jednostavnih kupaćih kostima, učiniti perfektnu modnu priču: uz dodatak prozračne muške košulje, šešira, torbi za plažu ili sunčanih naočala.

muski rucnik za plazu

Mediteranski šarm, jednostavnost i uživanje u ljetnim danima očituju se u novoj kolekciji, kao i u dosadašnjem vizualnom identitetu Aqua-e. Mališani ni ovoga puta nisu izostavljeni pa su za njih pripremljeni novi dizajni kupaćih kostima te poncho s prepoznatljivim likom bebe sredozemne medvjedice.

japanke haljina torba za plazu

Aqua ljetni asortiman možete pronaći na najfrekventnijim turističkim lokacijama diljem Jadranske obale, a dostupan je i putem aquamaritime.hr gdje vas očekuje 15% popusta na prvu kupnju.

FOTO: Sanja Jagatić

Uz dopuštenje: PR365