Radionica Crtaonica za djecu i cijelu obitelj

Oslobodite svoju autentičnost slikajući i crtajući zajedno sa mnom! Nije vam potrebno nikakvo predznanje ni iskustvo. Sav potreban pribor vas čeka na stolu.

Ono što u ovom trenutku trebate je dati sebi priliku i povjerovati da su čuda moguća. Ako ste nekada, nekomu (možda i sebi) povjerovali da ne znate crtati, moram vas razočarati ali to nije istina.

Mi smo kreatori svojih života i možemo sve što poželimo. Vaša zadatak je osvjestiti volju i hrabrost izlaska iz ‘zone poznatog’ tj. zone komfora a sve ostalo prepustite meni. Vodim vas korak po korak do željenog rezultata.

Povedite prijateljicu, susjedu, mamu, seku, supruga ili vama dragu osobu i zajedno uživajte u opuštenoj i kreativnoj atmosferi daVida’s showrooma crtajući i zabavljajući se.

Ovako na kreativno izražavanje gledaju znanstvenici – kreativnost potiče lučenje endorfina i ostalih neurotransmitera koji osiguravaju dobro raspoloženje, umanjuje depresiju i tjeskobu te aktivira parasimpatički živčani sustav, čime usporava otkucaje srca i disanje te snižava krvni tlak.

likovna-radionica-davidas

Ovako gleda naša voditeljica Andrea – uzmi kist i list papira, odlutaj na 2-3 sata u svijet boja, tekstura, opuštajuće glazbe, dobre atmosfere i kreativne bezbrižnosti, nasmij se, zabavi i jednostavno se izloži pozitivnim vibracijama i kreativnosti. Uživajmo u malim stvarima kako bi nam život (p)ostao lijep.

likovna-radionica-davidas-1
UTORKOM u 18h – Slikamo motive svemira i mjeseca, vodenim bojama i tušem na papiru.

likovna-radionica-davidas-2
SRIJEDOM u 18h – Tema je mističnost i maglovita šuma, slikamo vodenim bojama na papiru

likovna-radionica-davidas-3
ČETVRTKOM u 18h – ‘My fashion wall’ slikamo razne modne teme kako bi mogli kreirati u nizu povezane detalje koje će činiti cjelinu vašeg modnog zid u dnevnom boravku.
Tehnika – Mix media na papiru ili kanvas platnu.

likovna-radionica-davidas-4
PETKOM u 18h – Probudimo proljeće u sebi – cvjetni motivi
Tehnika – Mix media, akrilne boje i tuš na papiru

Gdje: daVida’s showroom
Adresa: Medveščak 103 (parking 2.zona i zona tram. 14 i 8)
Kada: pogledajte kalendar crtanja
Trajanje: 2,5-3h

Broj mjesta ograničen na 10 osoba – ne predomišljajte se dugo
Kako se prijaviti: nazovite mob 0995630999 ili na mail dtmd@davidas.eu
Kotizacija: 150kn po dolasku, za jednu osobu

Za grupu od 6 osoba odobravamo popust 10% (rođendan ili djevojačko).
Vidimo se!

Važno: Uskladili smo se sa uputama HZJZ-a u vezi COVID 19. Strogo se pridržavamo svih epidemioloških sigurnosnih mjera. Na raspolaganju je dezinficijens pri ulasku u showroom. Nošenje maski je obavezno. Prostor je veličine 50m2 koji se redovito provjetrava. Nakon svake grupe prostor se temeljito dezinficira!

Uz dopuštenje: davidas (sve fotografije)