Zabavne igre kod kuće za vaše mališane

Dosta roditelja koji imaju malu djecu su u nedoumici što je najbolje za njihovu djecu.

Često se roditelji pitaju koje su to aktivnosti koje mogu pomoći djeci da se bolje razvijaju. Iz tog razloga, mi smo izdvojili neke od najboljih aktivnosti u kojim možete sudjelovati i pomoći im da rastu.

Ove dječje aktivnosti su najbolje za vaše dijete, jer će im one pomoći u razvoju. Stručnjaci kažu da bi svaki roditelj trebao biti aktivan, posebno u ovoj fazi djetetovog života, jer u tom razdoblju djeca nešto novo uče svaki dan.

Pjevanje

Pjevanje s djetetom može biti zabavno. Svako dijete voli slušati svoje omiljene pjesmice i plesati uz njih. Neka vaša djeca plešu u ritmu muzike!

zagonetke

Zagonetke

Zagonetke su još jedna radost i pozitivna aktivnost za djecu. To će im pomoći da poboljšaju pamćenje.

djeca crtaju

Crtanje i bojenje

Jedna od najboljih aktivnosti za djecu jeste crtanje i bojenje. Djeca vole crtanje na objektima, papirima i slično. Kupita bojanku i bojite sa vašim djetetom.

bajke knjige

Čitanje bajki

Ako ste roditelj pričljivog djeteta, jedna od najboljih aktivnosti za njih je da im čitate neku bajku. Osim toga možete kupiti knjige koje i oni mogu „čitati“. To su knjige sa slikama.

djeca i biljek priroda i dijete djevojčica vrt

Vrtlarstvo

Vrtlarstvo je dobro za um, a ono pomaže u povećanju mentalne snage kod male djece. Potaknite svoje dijete na igru s zemljom i naučite ga da posadi neku biljku. Ove aktivnosti pomoći će vašem djetetu da naučiti značenje novog života.

Izvor: Roditelj