Rezervirano za mame: serija „Dvije prijateljice i beba“

Da je samo malo potrebno kako bi se savršen život potpuno raspao i pred nas stavio nove izazove, najbolje znaju prijateljice iz djetinjstva Maggie Caruso (Lennon Parham) i Emma Crawford (Jessica St.Clair) iz nove zabavne serije „Dvije prijateljice i beba“.

dvije-prijateljice-beba-1

Njih dvije žive u šarmatnom i mirnom gradiću Pinebrooku, u Connecticutu, a odrastajući u ovom pitoresknom mjestu, proživjele su bezbroj avantura. Njihove svakodnevne zgode gledatelji mogu pratiti od 2. veljače, od ponedjeljka do petka u 19:30 h na kanalu FOX Life, a tijekom veljače će biti prikazane prve tri sezone serije.

dvije-prijateljice-beba-2

Život ovih dviju prijateljica okrene se naglavačke kada Maggie sazna kako njezin suprug Bruce (Brad Morris) ima online aferu. Očajna Maggie utjehu i potporu traži od svoje najbolje prijateljice Emme, čiji je život krenuo u posve drugom smjeru. Ona već trinaest godina živi u Kini i ima uspješnu poslovnu karijeru. No, kada ju Maggie zatraži pomoć, Emma ipak odustaje od svojih snova te se vraća u rodni grad kako bi pomogla Maggie odgajati dijete koje tek što se nije rodilo.

dvije-prijateljice-beba-3

Povratkom u svoju sredinu, Emma se suočava s prošlošću koju je ostavila iza sebe i koja ju polako sustiže – njezina prva ljubav i lokalni policajac Mark (Keegan-Michael Key) te susret s konzervativnom i tradicionalnom majkom koju igra Jane Kaczmarek. Novi odnosi, nove životne uloge i nove ljubavi, potpuno će promijeniti živote najboljih prijateljica.

dvije-prijateljice-beba-4

U glavnim ulogama nas očekuju: Lennon Parham kao Maggie Caruso, Jessica St.Clair kao Emma Crawford i Keegan-Michael Key kao Mark Rodriguez.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)