Vodeni grad za djecu u jesenskom obiteljskom odmoru

Sada je pravo vrijeme da isplanirate jesenski obiteljski odmor ili „samo“ jednodnevni bijeg iz grada, jer je u Termama Tuhelj niknuo Vodeni grad, prava oaza zabave i adrenalina za najmlađe.

vodeni-grad-tuhelj-1

U Termama Tuhelj niknuo je Vodeni grad, nova atrakcija koja će razveseliti i djecu i njihove roditelje.

Adrenalinski tobogani namijenjeni djeci od tri do deset godina, šareni veseli, razigrani, s brojnim prskalicama i vodenim igračkama, savršeno će se uklopiti u ostale atrakcije koje su već osvojile posjetitelje ove oaze zabave u srcu Zagorja – vodenu zmiju i zatvoreni Black Hole tobogan.

vodeni-grad-tuhelj-2

Dolaskom jeseni vodena se zabava s vanjskih bazena seli u zatvorene prostore. Svi znamo kako jesen može biti nepredvidljiva. Promjenjivo vrijeme i niže temperature nezahvalne su za planiranje boravka na otvorenom, no toliko dragocjeno vrijeme s obitelji treba iskoristiti na pravi način.

Uz nove vodene atrakcije, zabave i dobrog raspoloženja u Termama Tuhelj neće nedostajati.

vodeni-grad-tuhelj-3

U Vodenom gradu se ne morate brinuti o tome hoće li im pažnju odvraćati mobiteli, tableti i ostali ekrani, toliko prisutni u našoj svakodnevnici, jer neće stići razmišljati o njima – novi adrenalinski tobogani, ali i ostali sadržaji, garantiraju nezaboravan provod u stvarnom svijetu.

Osim toga, ovdje je sve na najvišoj razini sigurnosti, tako da će se i roditelji moći opustiti. I dok se mališani zabavljaju u Vodenom gradu, roditeljima su na raspolaganju 25-metarski olimpijski bazen, wellness bazen s jacuzzijima, vodenim slapovima i podvodnim masažama.

Po želji se možete opustiti i u Svijetu sauna, ali i na brojnim sportskim terenima i fitnessu.

vodeni-grad-tuhelj-4

Ne zaboravite – plivanje, plutanje ili vježbe vodi oslobodit će vas nagomilanog stresa, nervoze, ljutnje, nestrpljenja… Osim emotivnog čišćenja, dokazano je da aktivnosti u vodi pozitivno djeluju na srce, krvožilni sustav, ali i fizički izgled, a rekreativci i sportaši koji se bave plivanjem uvijek su dobro raspoloženi, nemaju bolova u leđima i ostaju dugo vitalni.

vodeni-grad-tuhelj-5

Tuheljska ljekovita termalna voda kojom su napunjeni bazeni, dokazano liječi i oslobađa hormone sreće. Održite formu i stabilizirajte kralježnicu plivajući u bazenu, opustite mišiće uz podvodne masaže, ostanite fit uz vježbe u bazenu, meditirajte plutajući na površini ili se samo opustite na ležaljci uz bazen dok se vaša djeca spuštaju niz adrenalinske tobogane. Kupanje može biti užitak za čitavu obitelj.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve foografije)