Izabrali smo 6 sretnih dobitnika za 6 dizajnerskih školskih bilježnica

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika dizajnerskih bilježnica s potpisom Mirjane Mikulec za sretan povratak u klupe i školske dane koji će dobitnicima biti obilježeni veselim i novim bilježnicama.

Kraj ljeta obično obilježava i početak slatkih briga oko povratka u školske klupe. Ipak, mnoštvo gradiva i obveza lakše je podnijeti uz lijepe i praktične bilježnice.

SRETNI DOBITNICI SU:
Ivan Popadić, Danijela Šarić, Suzana Štrk, Ljubica Baranašić, Danijel Bokulić, Andrea Kovačić.
Čestitamo sretnim dobitnicima!

biljeznice-2

Kako bi sve bilješke bile organizirane i sa stilom pobrinula se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.
Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine ideje potražila u grafikama i ilustracijama.

Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka.

biljeznice-1

“Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija.

Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih.” – zaključuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.