Poklanjamo 6 tretmana ULTRATONE aparatom za povratak u staru formu

Mnoge studije pokazuju da je najveći problem kod tjelesne neaktivnosti nakon poroda povezan s umorom i općenitim osjećajem težine u vlastitom tijelu, a to nikako ne olakšava iscrpljujuća svakodnevica.

Mama i beba

ULTRATONE uređaj saveznik je svakoj majki koja želi jednostavno i efikasno preoblikovati tijelo nakon porođaja kroz dva ciljana programa – postnatal program i program za posturu tijela.

Postnatal program tonira, podiže, zateže i jača trbušne, gluteus (mišiće stražnjice) i bedrene mišiće, dok vježbe za jačanje karličnog dna jačaju, zatežu i ponovno ojačavaju unutarnje mišiće zdjelice te vraćaju elastičnost u ovom području.

Nakon poroda

Želite li osvojiti cjeloviti ULTRATONE program od 6 efikasnih tretmana u salonu?

Sve što je potrebno učiniti je polajkati ili još bolje podijeliti, ovaj kreativni Nagradni natječaj na Facebook stranici Wish mama portala do 05.09.2020. kada će komisija od tri člana odabrati jednu sretnu dobitnicu i razveseliti je ovim jedinstvenim programom!

Ime dobitnice objavit ćemo 05.09.2020. u sklopu rubrike Wish mama daruje.

Sretno!

Poklanjamo cjeloviti ULTRATONE program

Saznajte još više o izvrsnom programu koji ćemo pokloniti u ovom kreativnom Nagradnom natječaju jednoj mami i razveseliti je cjelovitim programom sa 6 tretmana ULTRATONE aparatom.

Tijekom trudnoće svaka žena prolazi kroz niz anatomskih, fizioloških i psiholoških promjena koje omogućuju prilagodbu njenog organizma na drugo stanje, odnosno trudnoću.

Razdoblje koje uslijedi nakon porođaja obično je iscrpljujuće, a veći dio svoje pažnje i energije tijekom narednih mjeseci posvećujemo majčinstvu, no pri tome ne smijemo zaboraviti i na brigu o sebi te postupno vraćanje u prethodno stanje tj. formu.

poklanjamo darujemo

Program za posturu tijela tonira i jača mišiće za bolje držanje, vraća tijelu ravnotežu smanjujući stres, a ujedno revitalizira dijelove tijela koji su bili izloženi za vrijeme trudnoće.

Lepeza pozitivnih učinaka kroz personalizirane programe

ULTRATONE FUTURA® PRO sistem objedinjuje bioptičku svjetlost i kromoterapiju, bio stimulaciju, mikro strujanja, ultrastanični i ultrazvučni prijenos s preko 150,000 naprednih programa specijalno formuliranih za postizanje poboljšanja svih potreba kroz personalizirane programe.

S ovim uređajem ne pospješujete samo svoj fizički izgled, već on na siguran i bezbolan način brine i o vašem zdravlju s impulsima koji poboljšavaju cirkulaciju, opušta, poboljšava raspoloženje i samopoštovanje, djeluje na gubitak tjelesne težine i poboljšava kondiciju što je neophodno za sve aktivnosti koje uključuje majčinstvo, u samo 45 minuta, koliko traje jedan tretman.

ULTRATONE 2

Martina Topčić, vlasnica

Biti majka je naš najteži posao, ali ujedno i najljepši!

Sada je vrijeme za vašu bebu ali i vas
Razdoblje nakon poroda uzbudljivo je i dinamično, zato smo osigurali individualni pristup i savjetovanje u vrlo toploj i opuštajućoj atmosferi Beauty centra Brilliantina, koje se provodi šest tjedana nakon prirodnog poroda te obavljenog prvog pregleda kod liječnika i potvrde da je zdravstveno stanje u redu ili 12 tjedana nakon poroda carskim rezom.

Nakon pregleda područja putem Ultratone Futura® Pro uređaja odredit će se programi koji se su zasnivaju na konkretnim podacima o broju godina, spolu, težini, tjelesnim mjerama, tipu konstitucije, problematičnim dijelovima i željenim rezultatima.

Ne zaboravite, sada je vrijeme za vašu bebu ali i vas. Puno je važnih zadataka i izazova na vama, ali uz sve promjene koje se događaju, nemojte zaboraviti brinuti brigu o sebi, osluškivati svoje tijelo i uživati u svakom trenutku majčinstva.

Brilliantina.beauty.centar
Jurišićeva 21
Tel: 01 7799 044
Facebook
Instagram: https://www.instagram.com/brilliantina_salon


NAPOMENA: Poklon dobiven u ovom kreativnom Nagradnom natječaju može se iskoristiti do kraja 2020. godine!
*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.