Tko je dobio nagrađivani bestseler „Čudesni tjedni“

Izabrali smo sretnog dobitnika, u suradnji s izdavačkom kućom Egmont – najvećeg europskog izdavača za djecu sa sjedištem u Danskoj, jedinstvene knjige i višestruko nagrađivanog svjetskog bestselera „Čudesni tjedni“, autora dr. sc. Hetty van de Rijt, dr. sc. Fransa Plooija i Xaviere Plas-Plooij.

Ovaj dar, predivna knjiga „Čudesni tjedni“ razveseliti će ovoga puta sretnu dobitnicu:
Katarina Franjić Duvnjak

cudesni tjedni MU-2

Saznajte zašto?

Od prošlog tjedna u prodaji je nova knjiga Biblioteke Puls, višestruko nagrađivani svjetski bestseler „Čudesni tjedni“ autora dr. sc. Hetty van de Rijt, dr. sc. Fransa Plooija i Xaviere Plas-Plooij.

Autori knjige ”Čudesni tjedni” 35 godina promatrali su razvoj djece i način na koji njihovi skrbnici reagiraju na promjene.

Otkrili su da svi roditelji ponekad muku muče s djetetom koje ne prestaje plakati, odnosno da su u određenim peridoima djeca više uznemirena i zahtjevna te im je istraživanje omogućilo da gotovo u tjedan predvide kad će djeca prolaziti kroz jednu od svojih ”nemirnih faza”.

U svim fazama djetetova razvoja roditelji koji su čitatelji ove knjige mogu usporediti svoja iskustva s iskustvima majki petnaestero djece čiji su dijelovi dnevnih izvješća uvršteni u ovu knjigu.

”Čudesni tjedni” uče kako potaknuti najvažnije razvojne tjedne u prvih dvadeset mjeseci djetetova života i kako deset predvidljivih, prekrasnih i nemirnih faza pretvoriti u čarobne skokove napretka i to sagledano sa znanstvene strane, stoga nije ni čudno što je riječ o višestruko nagrađivanom svjetskom bestseleru.

Knjigu su napisali stručnjaci: Hetty van de Rijt studirala je edukacijsku psihologiju na Sveučilištu u Nijmegenu (Nizozemska) i doktorirala fizičku antropologiju na Sveučilištu u Cabridgeu u Engleskoj, a Frans X. Plooj studirao je bihevioralnu biologiju u nizozemskom Amsterdamu, Nijmegenu i Groningenu, gdje je 1980. doktorirao.

Pripremite se na to da ćete sa svojim djetetom nanovo otkriti svijet.

Više informacija možete pronaći i na službenoj stranici knjige: The Wonder Weeks

cudesni tjedni 3D-1

Upoznajte izdavačku kuću Egmont

Na kraju bih Vam kratko predstavila izdavačku kuću Egmont – najvećeg europskog izdavača za djecu sa sjedištem u Danskoj.

U Hrvatskoj postojimo od 1994., a naš program obuhvaća časopise i knjige poznatih svjetskih brandova – Disney, National Geographic, Barbie, Moj mali poni, Snježno kraljevstvo, Minecraft i dr. Od 2018. u Biblioteci Puls objavljujemo publicistiku i beletristiku, a naš prvijenac Danski odgoj djece bio je jedan od najprodavanijih naslova u 2018. godini.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.