Tradicionalna kuća napravljena od čokolade

Obožavatelji kakaa sada imaju jedinstvenu priliku potpuno uroniti u najpopularniju slasticu na svijetu. Taj slatki boravak i buđenje u tradicionalnoj kućici napravljenoj u potpunosti od čokolade možda zvuči kao fantaziranje, a san čini javom.

cokoladna-kucica-1

Ovu jedinstvenu tradicionalnu kućicu osmislio je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama i za njezinu izradu potrebna je 1,5 tona čokolade.
Smještena je u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu, a prostire se na 18 metara kvadratnih te može ugostiti do četiri osobe.

Sretnici koji uspiju osigurati smještaj u ovoj kućici provest će noć u ukusnoj dekadenciji, okruženi čokoladnim slasticama na svakom koraku.

Posebno izrađeni čokoladni detalji unutar kućice uključuju sve, od zidova i krova do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga.

Čak je i luster od čokolade. No čokoladna avantura ne završava tu.

U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te nevjerojatne gredice cvijeća u potpunosti (dobro ste pogodili) od čokolade. Dobra vijest za okorjele čokoladoljupce jest da je velik dio primamljivih sadržaja kućice zapravo jestiv, barem za sretnike koji su uspjeli rezervirati noćenje.

cokoladna-kucica-2

IZDVOJENO:
> Svi zainteresirani za boravak u ovom čokoladnom ostvarenju snova moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro (po srednjoeuropskom vremenu – CET), 19. i 26. rujna bit će moguće rezervirati jedno noćenje (5. i 6. listopada).
> Ovo jedinstveno iskustvo moguće je rezervirati za samo 50 eura na Booking.com-u.
> Pristupite ovom ekskluzivnom smještajnom objektu ovdje: https://www.booking.com/hotel/fr/the-chocolate-cottage.en-gb.html

Čokoladna tradicionalna kućica usred zapanjujuće lokacije

Smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu, Čokoladna tradicionalna kućica svojim gostima pruža idilično okruženje.

Osim smještaja u Čokoladnoj tradicionalnoj kućici, sretni gosti moći će sudjelovati u jedinstvenoj radionici osmišljenoj u suradnji s autorom kućice posvećenu proizvodnji personaliziranih malih čokoladnih kućica koje će zagolicati maštu i okusne pupoljke svih generacija.

jean-luc-decluzeau

Ova Čokoladna tradicionalna kućica — jedina u povijesti u kojoj je moguće rezervirati noćenje — slavi čudesno raznoliku ponudu i ukusan je primjer mnogih nezaboravnih iskustva.

“Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu Čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti!” kazao je Jean-Luc Decluzeau, majstor čokolatijer, kipar i dizajner. Nadam se da će gosti iskoristiti priliku i uživati u noćenju na tako slatkom i jedinstvenom mjestu.”

Od 19. rujna dostupna za rezervacije isključivo putem Booking.com-a.

Uz dopuštenje: Dilaog (sve fotografije)