Zujanje uz pčele i oldtimere

Ruralni razvoj i manje poznata odredišta podsjećaju nas na postojanje skrivenih mjesta za odmor. Na jedan takav neistraženi biser vodi vas ekipa iz Rural Escape Toursa. Uz zujanje uz pčele i oldtimere, posjećujete sjeverni dio Moslavine.

Za početak, ljubitelje zdravih namirnica čeka prava poslastica u Prvom hotelu za pčele

U šumovitom predjelu u mjestu Garešnica nalazi se obiteljsko imanje koje njeguje kulturu održavanja prirodnog ekosustava, a kao rezultat, hotel za pčele s ponosom nosi 5*.

Uz domaćina i lokalnog vodiča, prepustite se domaćem mednom doručku, obilasku hotela, povijesti razvoja pčelarstva te saznajte sve o nastajanju meda, propolisa i pčelinjeg otrova. Kao jedan slatki dodatak, svoja pluća obnovite uz inhalaciju zrakom iz pčelinje košnice u Api komori, a cjelokupni boravak zabilježite fotografiranjem u pčelarskom odijelu.

Zujanje uz pčele 1

Za pravu ruralnu avanturu, prepustite se vožnji u oldtimeru sve do okolnih ribnjaka

Uz profesionalne vozače i lokalnog vodiča upoznajte ekološki netaknuto okruženje slivova rijeka Ilove, Toplice i Čavlovice. Ovdje se uzgaja slatkovodna riba poput šarana ili amura, a akvatorij skriva bioraznolikost flore i faune i dio je ekološke mreže očuvanja prirode Natura 2000. Svoju ruralnu avanturu uz lokalne priče, završit ćete u novoobnovljenoj „Kurblinoj kući“ i slasnim domaćim ručkom.
Zvuči zanimljivo?

Zujanje uz pčele 2

Preporuka je prepustiti se ovakvim malim izazovima. Polazište je udaljeno svega 1.5 sata vožnje od Zagreba.
Svakako se obratite lokalnoj i specijaliziranoj agenciji Rural Escape Tours, koja će vam prirediti avanturu za pamćenje.

Ako ste ekipa koja traži novo odredište boravka u prirodi ili drugačiji način održavanja teambuildinga – slobodno se mladoj ekipi i uživajte u pravom ruralnom okruženju.

Rural Escape Tours
Facebook
Instagram

rural-escape-tours turisticka-zajednica-bjelovarske-zupanije