Najzgodniji blagdanski pokloni za muškarce

Sigurna sam kako će se sve moje čitateljice složiti s činjenicom da je kupnja za muškarce puno teža od kupnje za prijateljice ili članove obitelji.

Većina muškaraca za razliku od žena nema i nikad nije imala svoju listu želja iz koje bi odabrali objekt svojih želja ili pokušala nagovijestiti svojim ljepšim polovicamašto zapravo žele za blagdane ili rođendane.

Oni jednostavno odu i kupe što im treba tako da stvarno morate ući u njihov mozak ili unaprijed dobro promisliti kakav ćete im poklon kupiti kako bi im se sigurno svidio.

Većina muškaraca vole praktične, korisne ili smiješne darove za razliku od nas dama koje samo žele imati predmet naše žudnje.

Umjesto da kupujete jedan veliki poklon pokušavjte obuhvatiti različite poklone kao što su: čarape, bokserice, igre pogodne za putovanja, majice sa smiješnim porukama ili šalice za kavu i jedan ili dva veća predmeta za koje možete biti 100% sigurni da će mu se svidjeti.

U svakom slučaju pokušajte prilagoditi barem jedan od tih poklona s njegovim inicijalima, brojem dresa omiljenog sportskog igrača ili imenom.

Ne poznajem ga dobro. Što kupiti?

Ako ste “friški” u vezi vjerojatno se ne poznate jako dobro tako da ne znate što točno voli. U takvim slučajevima možete se odlučiti za više opće ali ipak lijepe poklone ili iskoristite par stvari koje znate o njemu i od tuda krenuti u potragu. Na temelju “tipa muškarca” možete odabrati neku od ideja iz nastavka teksta.

pokloni-za-njega-01a

Photo: David Dunan for Blanco

Kada kažem općim poklonima mislim na pribor kao što je lijep šal, rukavice ili kapa, knjiga sa sadržajem kojeg voli kao naprimjer: o omiljenom sportskom klubu, piscu ili pjevaču. Možete pokloniti i kozmetičku torbicu ili topli pulover od kašmira ako točno znate njegov broj.

Prilagođeni pokloni

Neke od stvari koje se lagano daju prilagoditi su toaletna torba. U radionici za izradu ključeva u trgovačkom centru možete dati zalijepila malenu graviranu pločicu s imenom na toaletnu torbicu svog dragog.

Među ostalim predmetima koje možete prilagoditi su košulja na kopčanje, kravata, pulover, ogrtač za kupaonicu, šal, privjesak za ogrlicu, narukvicu ili manžete koje mogu biti prilagođene s inicijalima u bilo kojoj krojačkoj radnji.

Moji omiljeni dućani su: J.Crew monogram shop, Knot Standard, The Monogram Shops, Etsy gifts for Him, Gifts.com i Mark & Graham.

pokloni-za-njega-02

pokloni-za-njega-03

Kupovanje prema vrsti

Poslovni čovjek

Poslovni ljudi često putuju pa im možete nabaviti toaletnu torbicu i popuniti ju s kozmetikom koju inače koristi u malom putnom pakiranju.

Sjajan poklon za muškarce koji puno putuju je luksuzni putni jastuk i kožni etui za putovnicu ili poslovne kartice. Lijepo prilagođen poklon za poslovnog čovjeka može biti uokvirena fotografija vas dvoje ili ako je muškarac malo više tehnološki nastrojen, USB okvir za fotografija sa zajedničkim fotografijama je lijep poklon.

pokloni-za-njega-04

Sportski tip

Sportskom tipu se može svidjeti poklon kao što je godišnja karta za omiljeni sportski tim, biografija ili potpisani dres omiljenog igrača. Većina muškaraca pati za tehnologijom pa ako imate dečka koji trči ili se aktivno bavi sportom možete nabaviti elektronske narukvice za trčanje ili par prilagođenih Nike tenisica.

pokloni-za-njega-05

Student

Ako ste oboje studenti vaš proračun bi moga biti malo kraći pa pokušajte kupili ili napravitijedno drugome po jedan poklon. Dobar poklon za svakog studenta je poklon kartica, komadi za utopljavanje ili kutija s nizom korisnih ili samo zabavnih stvari za studentsku sobu.

pokloni-za-njega-06

Visoki muškarci

Imam jako puno iskustva u kupnji za visokog ali ne velikog muškarca, postoji bitna razlika, sve koje hodate s košarkašem znate o čemu pričam.
Za visokog dečka koji ima smisao za modu ali nema previše hobija obično nabavljam jedan novi odjevni predmet, bez obzira na cijenu, jer znam kako ga je teško pronaći.

Također pokušavam pronaći nešto zabavno, korisno ili smiješno kao što su igre na ploči, koje možemo zajedno igrati ili ju on može ponijeti sa sobom i igrati sa svojim suigračima na putu. Također dodam i ponešto pribora kojeg prilagodim za njega.

pokloni-za-njega-07

Neki od mojih omiljenih dućana za kupnju za visoke muškarce su: Old Navy, Banana Republic, Gap, Debenhams, J.Crew, High & Mighty, Tall Boys Apparel, Boden, Asos Longline, Hanes Tall and Odd Ball.

Sam svoj majstor pokloni

Ako ste dobri u izradi a vaš dečko ili suprug ima sve što treba možete mu izraditi osobni poklon kojeg će zauvijek cijeniti i uvijek će ga podsjećati na vas i vrijeme i trud koji ste uložili u izradu predmeta samo za njega.

Dobra ideja za ručno izrađene radove je prilagođeni putni komplet za automobil, ili personalizirana šalica, možete kupiti trajne markere i čisto bijele šalice u trgovini s keramikom i napisati poruku ili oznaku za knjige sa zajedničkom slikom, ljubimca ili djeteta.

pokloni-za-njega-09

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Preuzeto sa portala Wish.hr