Opekline od sunca ili ubod komarca riješte Aloe verom

Aloa vera vjerni suputnik u ljetnoj putnoj ljekarni! Aloe vera može biti univerzalno rješenje nakon uboda insekata i iritacije kože od sunca kako kod odraslih tako i kod djece.

Sunce, ubodi komaraca i insekata dio je ljetnih radosti koje iritiraju i nadražuju kožu tijekom ljetnih mjeseci, a Aloe vera stoljećima se upotrebljava kao učinkovito i prirodno sredstvo protiv svih tih tegoba.

Bilo da su proizvodi Aloe vera u gelu ili spreju, s koncentriranim ekstraktom lista Aloe vere dobro će doći i u praktičnom putnom pakiranju koji stane u svaku torbicu, a u trenu rješavaju sve probleme kože izložene štetnim ljetnim utjecajima.

aloe-vera-2

Aloa vera gel trenutačno umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, ugodan je za upotrebu, lagano se razmazuje te osvježava kožu, a prikladan je i kao podloga za šminku.

Aloe vera sprej zbog svojeg praktičnog pakiranja izuzetno je praktičan za putovanja, a djeluje kao trenutno i dugoročno osvježenje za regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu, uklanjanja dlačica, za umirenje kože nakon uboda insekata.

Aloe vera gel

> Umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira nakon izlaganja suncu
> Pogodan za njegu osjetljive i suhe kože te problematične kože

Aloe Vera Gelu glavni sastojak mu je aloe vera, biljka koja se već stoljećima koristi za regeneraciju i zaštitu kože od vanjskih utjecaja. Gel također dokazano obnavlja i održava kožu zdravom.
Najbolji način upotrebe pri tegobama od sunca ili uboda insekata jest nanijeti ga na kožu nekoliko puta na dan.

aloe-vera-1

Aloe Vera sprej

> Štiti, obnavlja, hladi i hidratizira nakon izlaganja suncu
> Pogodan za regeneraciju kože nakon uboda insekata

Sprej Aloe Vera ugodan je za nanošenje i lako se razmazuje. Hladi, umiruje i osvježava kožu, osobito nakon izlaganja suncu, a zahvaljujući svom praktičnom pakiranju idealan je za putovanja i izlete. Sprej djeluje trenutačno, a učinak mu je dugotrajan.

Upotrijebite ga za osvježenje i regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu te za umirenje kože nakon uboda insekata. Uz aloe veru koja štiti i njeguje kožu, sprej sadrži ekstrakt krastavaca koji umiruje i osvježava, te Panthenol (vitamin B5), hijaluronsku kiselinu i Menthyl PCA- koji obnavljaju, umiruju i intenzivno hidratiziraju kožu.

Najbolji način upotrebe jest nanijeti ga na kožu s udaljenosti od 25 cm. Na kožu lica nanosite samo kad su oči zatvorene. Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku