Tri top knjige za tate i mame

Kada se postane tata i mama puno je situacija u kojima nismo sigurno da li nešto dobro činimo, a svakako bi željeli napraviti sve najbolje za našu bebu ili dijete. Stoga vam donosimo tri odlične knjige koje će vam zasigurno pomoći u situacijama u kojima ćete možda potražiti odgovore na svoja pitanja.

Vaša trudnoća

Vaša trudnoćaOpsežan, aktualan vodič o najuzbudljivijem razdoblju života žene, ova knjiga sadrži sve što trebate znati o trudnoći i novom roditeljstvu. Potkrijepljene informacije i praktični savjeti uključeni su u teme poput olakšavanja i objašnjenja trudničkih tegoba, što očekivati od pretporođajne njege, kako ostati zdravi uz pomoć prehrane i vježbi, kako se prilagoditi emocionalnim aspektima trudnoće te izvući najbolje iz iskustva porođaja.
Poseban dio knjige, ilustriran fotografijama najnovije 3-D tehnologije, otkriva kako će se vaše nerođeno dijete razvijati iz tjedna u tjedan.
Detaljna poglavlja pružaju sve informacije u vezi pretporođajnih pregleda, medicinskih hitnih stanja, genetskog savjetovanja i medicinskih tegoba novorođenčadi.
Poglavlje za buduće tate ih priprema na uključenost u trudnoću, porođaj i razdoblje nakon njega.

Vodič za tate – njega djeteta

Vodić za tateSve više očeva želi biti uključeno u brigu o svojoj djeci. Ovaj posebno njima namijenjeni vodi će im pomoći u sigurnom i uspješnom sudjelovanju u njezi i razvoju njihove djece, dok im istovremeno omogućuje da zadrže kvalitete kojima prirodno pridonose njezi i odgoju djeteta. Ovo je potpuno praktični vodič kroz njegu beba i djece vrtićkog uzrasta koji su napisali i demonstrirali tate i u kojem su detaljno opisani postupci mijenjanja pelena, kupanja, oblačenja, hranjenja, nošenja djeteta i rješavanja hitnih situacija unutar obitelji i prilikom izlaska. Ovaj vodič je usmjeren na zadovoljavanje emocionalnih potreba djece dok se u isto vrijem potiče njihova neovisnost i osjećaj sigurnosti, te daju savjeti, strategije i rješenja koja su funkcionirala kod tata u “stvarnom” životu.

Naučite svoje dijete razmišljati

Naučite svoje dijete razmišljatiVaše će dijete jako mnogo naučiti u školi. Postoje međutim, druge životno bitne stvari koje su previše često odsutne iz prenatrpanog školskog programa, a sve ih više prepoznajemo kao jednako bitne za budućnost vašeg djeteta. Među te tajne uspjeha spadaju odlike kao što su znatiželja, neovisno razmišljanje, ustrajnost, odlučnost, individualnost i spremnost na procjenjivanje rizika i rješavanje problema.

U ovoj izrazito inovativnoj knjizi, vodeća stručnjakinja za obrazovanje djece, C.J. Simster, obrađuje jednu po jednu tajnu uspjeha i nudi nam pravo bogatstvo maštovitih, razigranih i zabavnih aktivnosti, igara i vježbi. Namijenjene su različitim dobnim skupinama, idealne su za zabavljanje djece u slobodnim trenucima – tijekom jela, u automobilu, čak i kad ste zapeli u redu u supermarketu. A dok uživaju, vaša će djeca razvijati ključne odlike kao što su inicijativa, pozornost i istraživački duh. Mi – kao roditelji i učitelji – imamo priliku odigrati izvanredno važnu ulogu u njegovanju tih kvaliteta.

Veble izdanja