Novo doba učenja – Einstrukcije.com

Online instrukcije su nam potrebnije više nego ikad iz nekoliko razloga.

Zahvaljujući novoj platformi Einstrukcije.com sada je moguće iz udobnosti vlastitog doma dogovoriti online termin poduke za osnovnu i srednju školu na području cijele Hrvatske.

online-instrukcije-ucenje-1

Protekla je godina pred uobičajenu svakodnevicu postavila brojne izazove. Virusna pandemija zaustavila je svijet u njegovim kretanjima, a rezultat epidemioloških mjera doveo je do odluke kako je ostanak kod kuće neizbježan oblik djelovanja.

Novo doba donijelo je sa sobom i drugačije oblike učenja pri čemu su se online instrukcije nametnule kao najsigurnije i najpraktičnije rješenje za dodatnu poduku.

Platforma Einstrukcije.com za svaki razred osnovne ili srednje škole pruža pomoć pri učenju, instrukcije te mogućnost pripreme za državnu maturu, a kvalificirani instruktori s višegodišnjim iskustvom stoje na raspolaganju pri savladavanju cjelokupnog školskog gradiva.

online-instrukcije-ucenje-2

Svakom se učeniku pristupa individualno te programom i brzinom prilagođenom njegovoj razini znanja.

Također, instruktori platforme Einstrukcije.com će po svakom online susretu s učenikom obavijestiti i roditelja o napretku učenja putem kratkog pisanog i zvučnog zapisa kako bi bili informirani u svakom trenutku.

Kako funkcionira virtualna učionica?

Obzirom da su svi instruktori platforme Einstrukcije.com povezani s aplikacijom za naručivanje termina putem koje se sinkronizacija vrši u realnom vremenu, moguće je rezervirati termin u nekoliko jednostavnih koraka bez prethodnog dogovora s instruktorom.

Kroz individualiziran pristup instruktori koriste interaktivnu ploču za pisanje, dijeljenje ekrana računala i razmjenu dokumenata, a sve što je učenicima potrebno za sat instrukcija je računalo s kamerom spojeno na internet te slušalice s mikrofonom.

online-instrukcije-ucenje-3

Prije svakog online susreta, instruktori se uvijek dobro pripreme temeljem napomena koje učenik u par rečenica napiše prije dogovorene poduke, a sve kako bi uštedjeli vrijeme jednom kada predavanje započne. Također, za poduku je dostupan uvijek isti instruktor koji je upoznat s potrebama i napretkom učenika.

Mi smo Roman i Robert, osnovnoškolski prijatelji i osnivači platforme Einstrukcije.com

Životna iskustva iz različitih područja su nas povezala i potaknula na poslovnu priču u izazovnoj 2020. godini, u kojoj smo željeli na siguran i efikasan način povezati učenike koji imaju potrebu za instrukcijama s iskusnim instruktorima.

Naša misija je osigurati sigurno okruženje i kvalitetno iskustvo, kako učenicima i roditeljima, tako i instruktorima. S druge strane, vjerujemo da će roditelji uvidjeti prednosti online instrukcija, kako zbog sigurnosti tako i zbog uštede vremena na prijevozu, izjavili su ovim povodom osnivači platforme Einstrukcije.com.

Dobro došli u novu virtualnu učionicu, a više informacija potražite na OVDJE

Uz dopuštenje: Einstrukcije tim (sve fotografije)