Trudnička moda ne mora biti dosadna! Donosimo ti 5 kul trendova za buduće mame

Tijekom trudnoće udobnost nam je na prvom mjestu, ali to nikako ne znači da trebate izgledati dosadno. Upravo smo zbog toga pripremili 5 kul trendova za buduće mame koje je lako slijediti, a koji će vam omogućiti da moderno izgledate i tijekom ovog prekrasnog životnog razdoblja – gledajte na trudnoću kao na priliku da proučite svoju garderobu i istražite svoj modni stil.

trudnicka haljina

1. Lepršave haljine

Za vrijeme cijele trudnoće, lepršave haljine vaš su pravi saveznik. Možete ih nositi u gotovo svim životnim situacijama, a s obzirom na to da su dostupne u toliko mnogo različitih modela, lako ćete pronaći onu koja će idealno odgovarati vašem modnom stilu.

Trudnička moda definitivno sadrži udobne haljine, na vama je samo da pronađete svoju omiljenu! Tijekom hladnijeg razdoblja potražite modele od toplijih materijala, dok je toplije doba godine idealno za prozračne i prirodne materijale.

trudnicke veste i kardigani

2. Široke veste i kardigani

Veste i kardigani odličan su izbor tijekom trudnoće jer vam pružaju posebnu razinu udobnosti, a istovremeno izvrsno izgledaju jer ih je zbilja jednostavno uskladiti s ostatkom modne kombinacije – samo im dodajte udobnu pamučnu majicu, traperice ili tajice i spremni ste. A najbolje od svega je što ćete ih moći nositi i nakon trudnoće!

3. Udobne tajice

Udobne i mekane tajce bit će vaš prvi izbor u brojnim prilikama tijekom trudnoće, tako da savjetujemo da imate više pari. Odlučite se za tajice za trudnice jer su one iznimno mekane i neće vas previše stezati, što će posebno goditi vašim nogama, pogotovo pri kraju trudnoće.

trudnicke traperice trudnice

4. Trudničke traperice

Trudničke traperice poseban su model traperica koje na prednjem dijelu imaju posebno mekan i rastezljiv materijal koji omogućava da u njega „smjestite“ svoj trbuh, dok ostatak traperica izgleda poput klasičnih hlača koje možete jednostavno kombinirati s vestama i majicama.

5. Modni dodaci

Na kraju, bez obzira na to radi li se o zanimljivom komadu nakita, ukrasu za kosu, šeširu ili pak prekrasnoj torbici, kao i uvijek, modni su dodaci oni što daje završan pečat svakom outiftu, uključujući i onaj trudnički tako da ih nemojte nikako izostavljati.