Donosimo vam jedan fini i jednostavan recept iz Mini Chef kuhinje. Na veselje svih ukućana radili smo recept s piletinom, pileća prsa punjena suhim rajčicama i burratom.
Koristili smo pileća prsa Međimurskog pileta.
Recept
4 kom pilećih prsa koje prerežete na način da napravite džep za punjenje posolite i popaprite.
U posudu stavite suhe rajčice, 1 dcl maslinovog ulja, svježe začine po želji. Mi smo koristili bosiljak, peršin i ružmarin.
Dobro pomješajte marinadu te napunite džepove piletine i premažite ju sa svih strana.
Burratu također izrežite na 4 komada i stavite u džep pilećih prsa.
Zatvorite sa čačkalicama te stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 200 stupnjeva da se peče oko 30-40 min.
Servirajte prilog po želji i uživajte u ovom laganom prolketnom jelu. Dobar tek!
#međimurskopile
#MiniChef #maštamožesvašta #domajenajljepše