Sočna užina i međuobrok kojem će se klinci itekako veseliti

Uz malo kreativnosti i dobre volje ovoj će se užini, odnosno međuobroku, klinci jako veseliti, saznajte zašto 😊.

Iznimno je važno u danu da djeca imaju osiguran međuobrok, odnosno užinu nakon bavljenja sportom ili nekim aktivnostima, a koji će mališanima dati dodatnu dnevnu energiju.
Doručak je svakako važan za dobar jutarnji start, ali užina i međuobrok zasigurno doprinose boljem raspoloženju te boljem obavljanju dnevnih zadataka vašeg djeteta.

Međuobroci koji su nutritivno vrijedni su itekako važni u pravilnoj prehrani, ako naravno znate što i kako unosite. Pametnije je da vaše dijete dnevno konzumira 1 ili čak 2 nutritivno vrijedna međuobroka zbog smanjenja nepotrebnog i povećanog unosa hrane odjednom, a djetetove prehrambene potrebe uz glavne obroke dana, doručak, ručak, večera, bit će zadovoljene.
Stoga je važno naučiti djecu o važnosti i vrijednostima kvalitetnog međuobroka odnosno užine.

dorucak uzina za djecu pasteta tortilja recept

Otkrijte praktičnu i jednostavnu varijantu recepata s tortiljama uz paštetu Poli paté classic s visokim udjelom najkvalitetnijeg pilećeg mesa i još uz to bez aditiva, umjetnih dodataka i bez raznih E brojeva i oznaka. Ova je pašteta sjajna i zato što se fino maže i sljubljuje s drugim namirnicama pa je zato odlična za kombinaciju kakvu vam i mi donosimo u ovom jedinstvenom receptu.

Tortilja je izvrstan zalogaj, a još kad joj dodamo povrće, ukusnu pileću paštetu onda imamo sočnu užinu i međuobrok koji će obožavati cijela obitelj.

Zato, napravite još koju tortilju uz ovaj recept s Poli paté classic jer smo uvjereni, nakon što je kušate, da ćete je i vi poželjeti ponijeti na posao kao sjajan obrok 😊

poli pasteta classic recept za tortilju

Sastojci za recept:

Tortilja ili dvije ili možda tri😊 ako radite užinu za cijelu obitelj
Poli paté classic pašteta
Malo slanutka
Malo kukuruza u zrnu
Dva lista zelene salate
Cherry rajčica
Tofu sir

poli pastete bez aditiva bojila

Priprema recepta:

Uz okretanje s jedne i druge strane tortilje zagrijte u tavi na laganoj vatri s malo ulja ili maslaca, oko jednu minutu. Na toplu, vrlo lagano prepečenu, tortilju položite tofu sir u sitnim komadićima, zatim na njega položite listove zelene salate, malo slanutka cijelom površinom (prethodno narezanog na komadiće), nekoliko zrna kukuruza, te razrezanu popola cherry rajčicu po želji. Poli paté classic paštetu položite na sve u finom nanosu i tada zarolajte tortilju. I to je to, mirisni i sočni međuobrok ili fina užina spremni su za ponijeti!

Dobar tek!